Printable View
Alıntı: civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Fotograflari ceken arkadasm eline saglik guzel kareler ve araclarin hepsinede masallah. Haftaya cuma yine gorusuruz umarim :) ya hacım s14 seninmiydi yauw :D
s14 ü benim orada olduğum herzaman görebilirsiniz :D
maşallah arabalar çok güzel maşallah Allah kaza bela ceza vermesin maşallah
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı maşallah arabalar çok güzel maşallah Allah kaza bela ceza vermesin maşallah Yazdım bu cuma adını kara listeye yoklama sonrasında haberin ola ;) Uzuuuun zamandır RiZeLi accord'um ile gelmiyordum foruma, anladım ki impreza gibi rating alamıyor foto karelerinde ;) Gelen herkesin ayağına sağlık, Güzel geceydi ;)
Alıntı: jah2 Nickli Üyeden Alıntı kırılıyorum ama :) sen secılmıssın moruk :D
Alıntı: JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Yazdım bu cuma adını kara listeye yoklama sonrasında haberin ola ;) Uzuuuun zamandır RiZeLi accord'um ile gelmiyordum foruma, anladım ki impreza gibi rating alamıyor foto karelerinde ;) Gelen herkesin ayağına sağlık, Güzel geceydi ;) mesa daha yakın geldı reşo bana ona gıttım valla forum bıraz uzak kalıyor :)
Alıntı: Chn53 Nickli Üyeden Alıntı bu hafta katılamadığım için okadar üzüldümkii... s14 ve teg var ve ben yokum :D neyse haftaya ordayım :D s14a ve teg cuma yıne forumda olur buyuk ihtimal :) Alıntı: by_BuRoCk Nickli Üyeden Alıntı ya hacım s14 seninmiydi yauw :D benım yauw :D Alıntı: tdipower Nickli Üyeden Alıntı s14 ü benim orada olduğum herzaman görebilirsiniz :D adamım doğru tespit :D
Varmı bu gün de buluşma :)
Alıntı: cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Varmı bu gün de buluşma :) http://www.techturkey.com/forum/sohb...aci-kayip.html
Görmemişim mekanı cennet olsun :(.