eyv. saol :)
Printable View
aynı saatten bende de mevcut, koctas dan almıstım, sorunsuz calısıyor masallah :)
duvara bikaç raf raflarada dergiler model araçlar yine duvara ayna odayı biraz daha geniş gösterir ayrıca bikaç büyük bitki içeriyi açabilir:)
süper oda hiç sıkılmazsın
ufak tefek eksikleri var tabi :) ama kullanmaya başladım.
nacizane ufak bi fikir vericem dostum.öncelikle mutluluklar inşallah. odayı bence yanlış kullanmışsın.tv açıkken arkadan gelecek ışık seni kanser eder.telefon kulubesi olan taraftaki duvarı kullansaydın hem oda derinliğini kullanmış olurdun hemde kısa bi alanın olmazdı.
keyifli bi oda olmuş güzel vakit geçirirsin inşallah..
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalın inşallah 18 eylülden sonra:D çok güzel olmuş odanız.inşallah hep güzel anılar yaşarsınız o oda içerisinde.
Logitech G25 veya G27 iyi gider o koltuklara :)
gercekten zevkli bi adamsın kardeşim
ilk birkaç ay böyle devam eder sonrasında hanıma giysi odası, kiler yada çamaşır odası olarak yeni bir revizyona uğrayabilir dikkat et :) şimdiden gerekli evrak belgeleri hazırlayıp imzalattır hanıma : ))
bende aynısını yapmıştım; pc, ps3, projektör, 2 tv koltuğu, rc pist, çizim panoları vs hepsi varken 3ncü aydan sonra tümü kolilenilip kaldırılıp kiler ve çamaşır odası haline gelmişti :)
güzel olmuş koltuklar nargile bakalım neler daha gelecek odaya:)
süper olmuş eline sağlık ne zaman gelıyoruz oynamaya :D