Masallah Tuna ama artik bi yurusun ly zamani coktan geldide geciyor bro video izleyelim biraz haydeeee :)
Printable View
Masallah Tuna ama artik bi yurusun ly zamani coktan geldide geciyor bro video izleyelim biraz haydeeee :)
al birini vur ötekine :D maaşallah allah kaza bela vermesin STP jant rengi çok güzel olmuş :)
maşallah maşallah bob güzel kareler :)
İkiside ezmiş :)
Masallah
maşallah :D cok beğendim ly nin arka stoplar 2005 olsa dahdaa hoş olur gibi geldi
stp yine tarz yapms ben beğendim değişik olms ve plakalardaki ayyıldız çok başarılı ve aracın o şehitlik bulsmasındaki ayyıldız damalı hali enfesidi allah kaza bela vermesn ikisinede.
:) tuna son yazdıgını sallen diye bi arkadaş görürse ciddi ayp olur bence okadar iddali yazmayın foto için ... yine Lowrider olsn tolga olsn efsane fotoları var istanbul sınırları içindeler.
Maşallah her ikisine de..
serkanım yazdığımda birşey yokki :) sen kırmızı seversin ben beyaz çok sevdiğim yakın dostlarımda mertin çekimlerini beğeniyor ve çektiriyor,sen STP nin jantların rengini beğenmişsin mesela benim gözüm hiç alışmadı aynı o hesap :) kimsenin güceneceği birşey yok bunda bence :)
Masallah 2si de birbirinden güzel ;)
Selcugun jant rengi ezmis :)
typer lar ateş ediyo :D maşallah 2 sinede yılan gibi..
Fotoğrafları bende pek beğenmedim, Çekimler çok güzel ama renkler çok soluk geldi bana.
Araçlar mükemmel ötesi, 2'sinede kocaman Maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
stp nin jantlar bariz ezmiş her ikisine de maaşallah
STP nin jantlar yıkım olmuş...
Kocaman Maşallah Hızlılara :)
Nazar değmesin inşallah...
maşallah.. ly o stoplar olmadan daha güzel durabilir. stp hırçın
ikiside çok güzel hele o turuncu jantlar yıkım olmuş