maşallah her 2 aracada, STP'yi uzun zamandır görmüyordum güzel olmuş![]()
maşallah her iki typer da güzel duruyor
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maşallah tuna allah kazadan beladan korusun...daha canlısını görmek kısmet olmadı ama (:
selçuğunda jantlar güzel durmuş kazasız belasız..
masallahh ıksııde cok guzel duruyor.
Her iki R a maşallah stp satıldımı yoksa aynı sahibinde mi ?
tuna kardeşim maşallah allah kaza bela vermesin senin arabanın her hali güzel çok büyük emekler var arabanın üstünde, stp de ona keza maşallah jantları çok yakışmış ..
sakin kullanım derken kardeşimha şuan kullanırken yere değdiğinden EN DÜŞÜK olduğu için biraz sakin kullanıyorum
ne kadar çok kıvılcım istersem okadar basıyorum
şu alemde typerın bizim kadar canını alıpta satmadan binebilen kim var merak içerisindeyim
vizyonda değiliz diye bazıları gibi gazlamıyoruz sanılıyor sanırım ama unutma sende iyi bilirsinki araba kırmak için gazlamak gerekmez , vtec altında kıran typerlarda var
![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Beyler maşallahKazasız belasız
![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
oh be farklı type r lar.bıkmıstım valla tornadan cıkmıs gıbı hepsı aynıydı.farklılasmalar basladı sonunda
maşallah ıkısınede kazasız belasız cok guzeller.hangısı geçioortalıgı karıstırım haha
![]()
maşallah subanallah kazasız belasız ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)