ciddiye almadım ki :) ben yazmadıklarını için içinden geçeni yazdım okanların araçta deişen kaza bela yok ztn harbiden tertemiz cillop gibi bi araç çift airbag sanroof deri koltuk vs klima full =)
Printable View
maşallah çok güzel.kazasız belasız
eline sağlık kanka, 106 fotoğrafçısı oldun çıktın :D
o benım fotografcım sadece :D:D:D:D
boncuk maşallah ..
çok güzelmiş bu arkadaş allah kaza bela vermesin inşallah böyle kalır
Masallah Kanka BF Cok Guzel Olmus Bıraz Daha Ince Detaylarla Noktayı Koyarsın Yakında :)
Ellerıne Saglık Kanka
Maşallah kanka, dün onayı aldı benden.
Canlı canlı bambaşka :)
Emre'cim eline sağlık.
Maşallah okan..Benimkinin ikizi gibi olmul yavrucak :D:D
maşallah çok güzelmiş..satma planı var mı acaba:)
okanım cok guzel olmus masallah ama cc jantı kesınlıkle sart derım....
MasALLAH su gecen hafta ici ilani guncel olan arabami bu hatta sahibinin de resmi vardi araba ile birlikte sahibinden.com da ..
herkeze teşekkürler arkadaslar satma planım var 106 gti hayatıma bu araba ıle noktayı koyuyorum arkadaslar :D:D
o araba degıl bu araba bu araba gercek kazasız sarı 16 gti
:)çok iyi mahş hoş duruyor :)
Çok beğendim,araç harika ;)
sanırım bagcılardan alındı bu araç :) aynı renk benm bahsettigim arac , BF ydi ama sonunu hatırlayamadım şimdi :)
Sağolasın yavrum.
Teşekkürler Canım :)
Alırım ben Sarı bişeyler Sinan abi merak etme :D
Bağcılardan alınmadı araç. İstanbul plakası yeni takıldı daha...
kazasız belasız binmek nasip olsun fotolar gayet güzel elinize sağlık
şu araçmı bu araçmı die sormayın arkadaşlar herkez aynı şeyi soruyor bu aracımın resimlerimin konusudur...
Sarı bambaşka maşaLLah kazasız beLasız
maşallah ya böyle orjinal temiz 106 gti görmek güzel :)
ya arkdaşlar bu araç çok fena ya güneş vurunca sanki uzaklardan kıyamet geliyo kıyamet :)))
maşşşşşşallllah :) ... nazar boncuklu x 41 :) çok temiz çok diri çokkk çokk çok güzel :)
hks hı power eksozumuzuda taktık :D bıtek eksıgımız kaldı vts mk2 jantlarımız yakında onlarda gelıcek satmazsam eger :D
kardeş maşallah valla araca boncuk gibi duruyor araç :) bu arada senden aldığım hks tam istediğim gibi çıktı patlamalarına hasta oldum :): ama çıkartmak zorunda kaldım. ceza yedim 550tl cik :)
Hayirlisi olsun,eski hali ile yeni hali arasinda daglar kadar fark var cok guzel olmus Allah kaza bela vermesin
ben daha binmeden nereye satıyosun hacı abi :D
ben bi biniyim sarı gti ın içinde güzel durucağımdan hiç şüphem yok :D
Hayırlı Olsun HKS Kanka Hanı Foto Vıdeo Emreyı Calıstır Bıraz :D
ne araba alıp satıyonuz bea kardesım....
okan hayırlı olsun on numara...
hafta sonu vıdeo gelır kanka ve yenı resımler hks lı