Tesekkurler :)
Allah razi olsun Bilal, sana da rahatlik olsun diye hep farkli jant pesindeydim ama maddi durumlardan da oturu uygun bulunca yapistim valla, hakkini helal et :D
Bol bol bulusuruz yine bundan sonra da :) Maksat muhabbet olsun
Printable View
Çok yakışıklı gerçekten 2side kocaman maşallah kırmızı her zaman iyidir :)
Mahş 2side çok güzelmiş. Tarik bbslerde iyiymiş haa :D
İki aracada Maşallah yeni Pololar gerçekten çok güzel oldu heleki değer bilen ellerde görmek çok daha güzel :)
maşallah ikisinede çok şıklar
Allah kaza bela vermesin.takaşi çok güzel oldu la. anıl a dün gece ki lafından sonra yorum yapmıyorum :D
herkes çok beğenmiş ama ben kırmızının jantlarını yakıştıramadım maalesef :(
göbek kısmı bu kadar kapalı jant sevmiyorum, ondan sanırım. ikisine de maşallah..
maşallah araçlara.ikiside dikkat çekiyor.
Maşallah hafta sonu canlı gördüm çok güzeller :)
Maşallah ikisinde.
Beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkürler :) Elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz :D
maşallah çok başarılı makinalar.. :icon_tup:
her iki aracında maşallahı var, beyaz ışık olması araçları çok daha iyi göstermiş. .
İkiside çok tatlı :)
aa tarik şimdi dikkat ettim de sen şu ön tampon altındaki zımbırtıyı sökmüşsün ya ben daha arabayı basmadan o lanet şey sürtüyo =)) bide yamulmuş klipslerinden cıkmış felan :D:D onu sökeyim mi bende bi sakıncası var mı onun neyi koruyo o ? :D:D
maşallah ikinizede cok güzel arabalarınz var :) 3-5 nazarlık takın 1 tanesi kesmez
anıl cumartesi sabah araban resmen gözüme yumruk atarak geçti benzinciye girerken gördüm sabahın o saatinde iyi geldi :D
Teşekkürler :)
Aslında aldığımda kopuktu o :D Sağ-sol köşedekiler yetiyor bana kasise çıkarken inceden sürterlerse anlıyorum ki arabayı esnetmeden indirmem lazım yoksa arabanın ortası da değebiliyor, sürtmezlerse rahat rahat geçiyorum :D
Bir şeyi koruduğu yok bence, istiyorsan sökebilirsin
sdhasdhahsfd :D çok iyi yorum :hahaha:
İnşalalh Serkan, nazarlık aklımda; T plaka aldık bol bol boş yerimiz mevcut :D
nazar boncugunun kendine hayrı yok, onun yerine bi dua yada cevsen asın..
Maşallah valla,
kareler, arabalar harika...
kazasız belasız kullan Tarık,