İkisinede maşallah.Tarık abi geç burdanda görelim canlı canlı.
Printable View
İkisinede maşallah.Tarık abi geç burdanda görelim canlı canlı.
hayda :) o kadar aradın bizim Bilal e taktıklarımızdan takmışsın olmadı bu :D
Biliyordum boyle diyecegini de tamamen maddi sebepler, ben 0 durumdaki bu jantlarlarla beraber Toyo lastikleri baya uyguna aldim, baska daha uygun bir secenek yoktu.. daha once de dedim Bilal boyle farkli takilirken gidip ayni janti gonul rahatligiyla takmam zaten :)
ikisi de çok güzel, kazasız belasız, maşallah :)
Maşallah, ikiside birbirinden güzel :icon_tup:
Olmuşlar, maşallah.. :)
masallah canlı canlı super duruyor senmısın degılmısın dıye saga sola bakarken yolu kacırdım abı :D
maşallah araçlara ama kırmızı başka dünya
Bugun ikisinide gördük maşallah canlı daha bi güzel kırmızı seviyoruz :)
her ikisine de masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
maşşalah çok güzel araçlar ya coilover varmı acaba araçlarda ?
2gündür Nazarımın Değmesinden Korkarak Bakıyorum Araçlara.. Ellerinize Sağlık.. Gerçekten Çok Güzeller..! Nazar Değmesin!
Drift günü canlı gördüm t" , plakasız gti panjurla kafadan çok iyi duruyodu , yanından geçerken kornaya bastım ama duymadınmı , selammı vermedin artık :) maşllah
ANL " yide dün gördüm :) ama Anıl eski jantların daha kaliteli duruyordu sanki ya
Vallahi duymadim, sari cabrio Ford'da bir arkadas da baya korna calarak gelmis arkamdan, camlarim kapaliyken muzik de biraz acik olunca hic bir sey duyulmuyor :o kusura bakma isteyerek olmadi yoksa oyle burnu havada hareketlerim falan olmaz asla :icon_tup: sagolasin
Oğuzhan bıktım jant işinden ya , bunları beğeniyorum valla 6.takım oldu ve kimsede yok gerçi olsa da farketmez benim için ama millet bir sidik yarışına girmiş gidiyor , yapılabilecek çoğu şeyi yaptım zaten sıkıldım artık , yakın bir zamanda sökebilirim tamamen orjinale dönmeyi düşünüyorum :)