|
|
#1 | |||
![]() |
BMW E21, BMW'nin 3 serisi adıyla üretilen ilk otomobili. Atası olan ve BMW'nin üne sahip olmasına sebep olan BMW 2002 için üretilen yeni M10 kodlu performans motoru bu karosere sığmayınca E21'ler üretilmiştir. Toplam üretim sayısı 1.355.495'tir. Bunun 1/10'u sağdan direksiyonludur. Aracın Hartge ve Alpina tarafından modifiye edilen türleri bulunmaktadır. Alpina'nın modifiye kodları C1 2.3 ve B6 2.7'dir.
Üstteki yazı Viki'den Alıntıdır. Model yılı 1975 ile 1983 arasında değişmekte olup motor gücü 75-170 HP ve 110-190nm Tork arasında değişmektedir. Şanzımanları 4 veya 5 vites GETRAG 240'tır. Uzunluğu 4355 mm, genişliği 1610 mm, yüksekliği ise 1380 mm'dir. Yakıt deposu 55lt'dir, yalnızca Alpina'larda 40lt'dir. Ağırlığı modelden modele değişsede rivayetlere göre 1020kg civarındadır. Benim aracım kantarda 990 kg çıktı bu da bir enstantane Fazla uzatmadan E21'ler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen herkes elindeki E21 fotoğraflarını forum kuralları çerçevesinde eklesin Teşekkürler
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Seninki resimdekilerden daha güzel duruyor
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
Aynen..
Bende bi tane e 21 aldım. yakında paylaşıcam kısmetse.. iyi oldu bu başlık..
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
hastasıyız dedeeeeee
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bunlarda bendekilerin bir kısmı
güzel araba güzel..![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Utandırıyosun kankacım
![]()
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 94 si
|
ilk foto güzelmiş
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
ve çok enteresan ama değişen parça ve boya yok.samanlıktan çıkardık desem yeridir. yakında paylaşmayı düşünüyorum kısmetse. Pastası cilası temizliği bitsinde.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
yakın geçmişte beni kendisine hasta etmiştir. aslında e36 dan baskası yalan derdim. e30 u sevmem mesela fazla. ama e21 oyle degıl. ama e21 nde sis farlıları çekici gelmez. tek far olcak mesela oylede bir takıntım var. hele internet aleminde 3 5 gotoğraf gordukten sonra daha da fena oldu bu durum. özellikle
![]() ![]() bu aracın bırkac resmını gordukten sonra muhurlendı bende.. olsada binsek...
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
BMW 3 Serisi 3.15 1975 Model 6.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Kahverengi renk - 54281394
linkteki arabayı gecen sene yaz ayında staj yaparken ksk tarafında goruyordum. sabahları bu arabanın olugu mahalleye gırınce sırf goreyım dıye uyanırdım
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ha diyince olsa... ahh olsa.. ö.m atıyorum.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
sene 86 falan mavi ay izlerdim bruce willlisin dizisi.bir tane e 21 kasayı otoparkta eküri dedektif hatuna kızıp duvarlara vura vura pert etmişti.ne sövmüştüm ya.hey gidi yıllar
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Bir ara Hülya Avşar kasa olarakta nam yapmıştı İBO ile filminden ötürü
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Aşıksın filminden bahsediyosak tabii ki
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
yok kanka dogru diyor, hülya avşar ın filmlerinde kullanılıyordu hatta rengide senin renk gibiydi aqfksajfgsdklgjfsdlş böle gülmeyi seviyorum basında küfür yazıyorum hep dikkat çekmiyor
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
|
|