en sevdiğim kasadır =)
Printable View
en sevdiğim kasadır =)
oha tam orjinal sağda dikiz yok gözünün yağını yiyim,o değil ben alıcaktım Can'ın arabayı,civice kapora vermeseydim benimdi. :(
zamanında ışıktan ışığa kalkışlarda rakibi olmayan arabaymış 3.23
yeni gördüm konuyu birkaç katalog fotoğrafı koyarım şimdi
bodybuilding yapmış adriana limaya benziyor :D
bu arabaları bu saatten sona bozmak kolayda orjinal toplıyım desen çok çok zor iş.. zaten orjinalleride çok değerli koleksiyonerlerin elinde..
320i'yi enjeksiyon'a çevirmek için neler gerekir ? e30 m20 kapak elektrik tesisat'ı beyin ateşleme enjektörler vs başka ?
ozaman yapılacak iş belli
enjeksiyon'a çevirilecek MS yapılıp turbolanacak
enjeksiyon'a çevirme maliyet'i ne olur kabataslak bir fiyat söylenebilir mi ?
valla maliyet konusunda hiç bir bilgim yok malesef
Abi ellerine sağlık konuyu şenlendiriyorsun vallahi :)
seviyorum E21 leri http://g1205.hizliresim.com/x/v/6w7zz.gif
adamlar 16 10 larla yerin dibine sokmuşlar arabayı biz hala nelerle uğraşıyorz detay efendi
Selamlar 80 model e21 3.16 veya 3.15 bu araçlar hidrolik direksiyonlu mu?
ayrıca ne yakar şöyle 4000 5000 arası ucuz yollu bakıyorum sahibinden de..
edit: tüp taktırmayı düşünmüyorum
Abi jant atıp biraz indirip kolumu dışarı çıkartıp gezmek istiyorum açıkçası :)
BMW 3 Serisi 3.16 1982 Model 4.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 72102368 gibi birşey.. Fazla beklentim yok performans açısından ama yolda bırakmasın yeter :beuj:
Sen bilirsin ben uyarımı yaptım :) Benim aracım samanlıktan çıktı, ilk sahibiydi keyfi kullanımdaydı sürekli, yine de aracımın km'si 178.000, ben aldığımda 168.000'de idi. Bu tip araçlar nasıl 152.000 km'de olabiliyor aklın kesiyor mu sonuçta 30 seneden eski araçlar bunlar :)
detaylı çürük temizliği lazım içten içe yürür onlarda anlıyamazsın ..
dediklerini yapsan zaten 4 5 havada gitti
Aslında uğraşmak geliyor içimden ama haklısınız sonuçta öğrenciyim ve maddi durumum elbet bir yerde kısıtlanacaktır..