canın arabada 16-9 rsler var power gibi fark yok ..
linkteki aracı alırsa bi 4.5 ta kaportayı adam etmek için harcarsın
Printable View
Sen bilirsin ben uyarımı yaptım :) Benim aracım samanlıktan çıktı, ilk sahibiydi keyfi kullanımdaydı sürekli, yine de aracımın km'si 178.000, ben aldığımda 168.000'de idi. Bu tip araçlar nasıl 152.000 km'de olabiliyor aklın kesiyor mu sonuçta 30 seneden eski araçlar bunlar :)
detaylı çürük temizliği lazım içten içe yürür onlarda anlıyamazsın ..
dediklerini yapsan zaten 4 5 havada gitti
Aslında uğraşmak geliyor içimden ama haklısınız sonuçta öğrenciyim ve maddi durumum elbet bir yerde kısıtlanacaktır..
Şakası falan bi yana, olsa olur derim. Yap derim, yardımcıda olurum da olmuyor gerçekten, orjinal kadar para harcarsın yine de bi halta benzemez. Amerikan toplamakla alakası yok e21 toplamanın sonu yok. Amerikanda yine bi para veriyosun karşılığı geliyo e21 de o yok, tekrardan sac bastırdıktan sonrada kuponluğu kalmıyor aracın, restore etmek hem pahalı hem de yorucu ben bunun altından kalkarım diyosan gir, ama nice insanlar girdi bu işe e21 hiçbir araca benzemiyor bunu kafalarına sokmaları hem paralarını hem zamanlarını hem de saçlarını yoldurttu.
E21 toplarım ederim diyenlerin hepsi okusun; hiç bir şekilde toplayamazsınız bozuk bi e21'i hiç bir zaman adam olmaz, yanınızdan bir gün ben geçerim baka kalırsınız arabanızdan soğursunuz, sonra ben ne ettim dersiniz (örneği çok), yol yakınken dönün, eğer içinizde farklılık olma duygusu, e21 alma mevzusu derinse (ki benim çocukluk hayalimdi e21 sahibi olabilmek) düzgün bulup alın, jantınızı yaylarınızı takın, çıtırdan bi cai yapın binin. Çevrenin gözleri üzerinizde olacağına emin olabilirsiniz, bu paralara bu kadar ilgi çok fazla, araçtan çok olmaması ve özel bir konumda olması, görüntüsünün sadeliği bunu yaşatıyor insana. Ufak dokunuşlarla hardcore bir araç olabiliyor, projeler içinde biçilmiş kaftan (v12'yi bile sığdırdılar kaput altına ;) ) çok dengeli bir şasisi var, gergi ve şasi güçlendirmeleri anlamında çok seçeneği yok çünkü çoğu kullanıcıya göre ihtiyacı yok (bilirsiniz bu tip parçalar arz talep üzerine değerlendirilir ve üretilir) ve araç modeli baz alındığında bu kadar sene önce üretilmiş bir arabanın hala yeni model araçlara taş çıkarırcasına sergilediği yol tutuşu ve kişiye hitaplı bir sürüş zevki olması bu aracı özel kılmaya yetiyor. BMW'nin bugünkü noktaya gelmesinin yegane sebebi E21'dir, çünkü E21 3er klasse başlangıç modelidir. Pist başarılarını E21 getirmiştir, reklamın büyüğü ve pastanın büyük dilimi E21'indir. Araştırın, anlayacaksınız..
Şampuanlık şampiyonluk bişey yok kardeşim, herkes öğrensin gereksiz hayallere kapılmasın diye yazdım, yoksa banane ama kimsenin bu arabanın adını lekelemesini istemiyorum daha fazla, çünkü hiç bi zaman insan kabahati kendinde bulmaz, araba olmadı der geçer ya da yaptığını sanar o kişi, aslında olmamıştır arabası, bunu sayılı kişi anlar. Benim tek isteğim ne insanlar cebindeki paradan olsun, ne de sıkıntı çeksin.
Kapı değişmiş galiba 83 model olanın.
http://farm4.static.flickr.com/3312/...e7ba3424_b.jpg
Racing Dynamics markasının ürettiği far ve panjur kiti :)