Maşallah araçlara selçuk. Kapı çıtalarında bi eşitsizlikmi var. Vede bu clio rs sorgulama başlığı ne oldu silindimi acaba ?_
Printable View
Maşallah araçlara selçuk. Kapı çıtalarında bi eşitsizlikmi var. Vede bu clio rs sorgulama başlığı ne oldu silindimi acaba ?_
öle bi başlık olmadı ki hiç. aklına gelen plakasını yazıp sorgulattı. aslında "Clio RS Sorgu" diye bi ayrı başlık açmak lazım.
Maşallah çok güzel duruyor aracınız. Allah kaza bela vermesin .. Bende kısmetse bir kaç ay sonra araç alıcam. 2-3 seçenek var kafamda bunlardan biriside clio rs :) Hazır konu bulmuşken bilgi amaçlı bi kaç soru sormak istiyorum.
Makyajlı kasayla makyajsız kasa arasında (motor haricinde) doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama kaput,ön-arka tampon, panjur, far, çamurluklar, ön konsol, direksiyon, stop gibi farklar var sanırım en azından benim gözlemlediğim bu kadar. Bunların dışında farklar varmıdır acaba mesela camlar, arka çamurluklar, kapılar gibi gibi. Yani sorunun kısacası görünüm açısından makyajlı kasaya çevirmek için ortalama ne kadar harcanır neler değişir. Özellikle iç kısımda ön konsolun değişmesi ne kadar maliyetlidir acaba bunlar kurcalıyor kafamı. Çünkü eğer kafama yatarsa böyle alıp yaparım sanırım. Özellikle içiyle ilgili ciddi sıkıntılarım var :D Lütfen yanlış anlamayın araba çok güzel parasını çok çok hakeden bi araba. Ama sonuçta içerden kullanıyoruz bu mereti içi güzel olsun istiyor insan özellikle direksiyon :)
Tekrardan kazasız belasız kullanın. Fotoğrafları çekenede ayrıca teşekkürler :)
RS lerimizi korumaya özen gösteriyoruz ....,
Elde kalan çok az RS kaldı işte bilen biliyor onlarıda üzmemeye gayret gösteriyoruz...
korumak bakmak gerekli zaten,,
yıllar geçtikçe daha da kıymetli olacaklar bence :icon_tup:
Maşşallah iki aracada ok gibiler..
Lüleburgazda SS RS ile fotoraf çekimleri yaptık onlarıda ekler arkadaşlar başka bir konu altında
Teşekkürler tekrardan arkadaşlar
hacı tekrar takrar Maaşallah.
güzeldi daha guzel olmuş.arka tampon cillop.
jantların rengını tam anlayamadım ama oda guzel:D
sende cok guzelsın:D
PH2 tampon çok süper olmuş,keşke onun makyajlısı olsaymış,egzozlar ortada güzel dururdu ama böylede güzel.
Kocaman Maşallah...
Şampiyon RS'im benim... :D
Kocaman MaşAllah iki aracada...
Makyajlısını alıcaktık fakat çift çıkış eksozt olayına nakit durumum el vermediği için böyle idare ettim.İnşallah İleride nakit durumu toparlanırsa tamponu kestrir çift çıkışı koyarım aklımda var zaten...
Teşekkürler
Şampiyon diye diye millet yanlış anlıycak :D
Araba senindir dostum bilirsin senden sakınmam 123 :)
Fazla güzel olmuş..41milyon kere maşallah..Böle şeyler yapıyonuz , insanın canı cliors çekiyo
selçuk araban çok güzel olmuş.. o ön tampondaki siyaha boyalı kısım iğrenç duruyordu :D doğruyu bulmuşsun ;)
maşallah her ikisine de VE RS degisikleri çok güzel sergiliyor ;)
Kazasız belasız
Maşallah güzel çekimler olmuş. Araçlar da güzel. Allah kaza bela vermesin.
maşallah kardeşiim araç çok güzel ok gbi duruyo...VE&EV denemesi yapalım bi ara:):)