inanılmaz sexy duruyo bence , sahibindende görmüştüm , çekimler çok güzel jantlarda yakışmış bence dub style olmuş ki bence bu kötü bişey değil :D
Printable View
inanılmaz sexy duruyo bence , sahibindende görmüştüm , çekimler çok güzel jantlarda yakışmış bence dub style olmuş ki bence bu kötü bişey değil :D
Maşallah 10 numaraa..
Maşallah .
Masallah arac da cekimlerde 10 araba degistirme niyetim var hic iyi olmadi bu :)
jant buyuk ve basıldıkca ıce gocuyr ben olsam bır boy kucugunu alır takar basarım masallah
maşallah çok güzel ama jantlar konusunda arkadaşlara katılıyorum daha güzel bbs tarzı bişeyler olabilir.
çok güzel maşallah.çekimlerde 10 numara elinize sağlık
Ohe(masallah) arka lastıkler 285 falan heralde :D
Cekımler gercekten basarılı,jantlar tarz meselesidir*neticede 20'' ile bu kadar basık'' ben begendım.KAzasız belasız.
Mahş çok güzelmiş ya :) Jantları pek fazla kişi beğenmemiş ama benim çok hoşuma gitti görüntü.. Ellerine sağlık.
Kartel yere deymeli, jantlar kuculmeli bu imkan varken kesinlikle yapilmali :) Masallah cok guzel yapilmis cekimlerde on numara emeginize saglik
Herseyiyle cok iyi duruyor Masallah airride buyuk nimet :)
Eline saglik Sedat ;)
fotoğraf yorumları için teşekkürler arkadaşlar.
jant sonuçta herkesin kendi görüşüdür ancak ben beğendim, güzel duruyor :)
ben dUb severim 10 numero :)
Eline sağlık Sedat süper kareler çıkmış ortaya :)
herkes söylemiş zaten, jantlar hariç 10
bbs falan bence kesinlikle hoş durmazdı. şu aracın dikkat cekiciligine bunlardan daha cok yakışacak bir jant zor bulunur bence.
hani bi tabir var ya ; it gibi duruyo diye. işte aynen öyle :)
çok dikkat çekici maşallah
Ellerinize sağlık :D Bir fotoğraf çekinebilirmiyiz acaba :D
Maşallah kazasız belasız :)
Mert ellerine sağlık çok güzel olmuş :)