geçmiş olsun kardeşim Allah kimseye göstermesin böyle kaza Allah korumuş...
tam olarak nasıl oldu anlamadım
geçmiş olsun kardeşim Allah kimseye göstermesin böyle kaza Allah korumuş...
tam olarak nasıl oldu anlamadım
sağolasın abi.
bu kadar kişinin içinden arada böyle insanlar çıkıyor abi yapcak bi şey yok Allaha havale ediyorum.Ben hiç konu resim yüklemicektim ama baktım bi konuda gogo kaza yapmış gördük sahibinde bi şey yoktur inşallah tarzında yorumlar gelince gizlemeye gerek yok dedim
sağolasın allaha şükür bizde bi şey yoktu.
aynen dediğin gibi abi katılıyorum sana sağlık olsun allah canımızı bağışladı gerisi zamanla olur inşallah.
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
geçmiş olsun cana gelmesin de
geçmiş olsun tekrar. cana geleceğine mala gelmiş en güzelide bu zaten gerisi teferruat.sizde birşey olmaması burda tanıyan tanımıyan herkesi sevindirmiştir.ayrıca suçlu olup olmadığın bence kimseyi ilgilendirmez.
yok ilgilendiriyosa milleti, yolda gördüğümüz her kazaya durup, soralım hanginiz suçlusunuz diye.
böyle saçma sapan şeylere takma kafanı.tekrardan büyük geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun maalesef olacağı varmış bununla şükür demekten başka bir yolu yok allah can sağlığı versin daha iyileri olur inşallah. gözü olanın gözüne.. çekemeyen çok maalesef
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
çok güzel olmuştu aracın pazar günüde tanışmıştık senle,çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın inşallah daha güzellerine sahip olursun
cok buyuk gecmis olsun kardesim; umarim herkesin sagligi iyidir.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Milletin düşündüklerini ben yazıya döktüm diye benmi suçlu oldum ? Ayrıca arkadaş kaza yapmış suçlu sucsuz farketmez kimse isteyerek kaza yapmaz. Yanlızca ben düz mantık kurdum. Hepsi bu kadar, kimse altında bişi aramasın. Yanlış anladıysan üzgünüm kardeş tekrar geçmiş olsun..
konunun birkaç sayfasını okudum cok sinir bozucu yorumlar var ve komik.. allah sabır versin size.
araçta cok nazar olduguna inanıyorum
JoYTeaM
geçmiş olsun kardeş canına gelmemiş ya sıkma canını mal yerine koyulur elbet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)