yakında bisiklet'ede k20 koyarlarsa şaşırmam![]()
lotus elise k20a engine swap - YouTube
sende mi bürütüs![]()
cok mantıklı bı swap olmusçiğer ve agresifliğin bir arada olduğu alet
Japon france evliliği![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
2.200 cc civarı egzantrik ile felan 260 hp. Ancak döküm blok olmasından dolayı toplam motor ağırlığı k20 den ağır olabilir. Nerdeyse 10 farklı oranda kısa şanzıman için çok uygun fiyatlarla ayna mahruti bulunabilir. Ama ön önemlisi çok ucuza mal oluyor.K20 stok motordan bile ucuza mal oluyor.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
dostum anlaşılan baya ugraşmışsın bu işle ama bu konu uzar giderbende 106 gti de var headerslı filterli typerın içinden gectim?? k20 eyvallah güzel motor ama yüklemeden bi icraat alamassın gelir 106 saplar kalırsın öle?? ve şunu unutmamak lazım bugün typer dedigin arac ortlama 40.000 tl buda stock typer bide bunu yüklemek var yani cok yüksek rakamlar... ben şunu söliyim dostum nedemek istedigini cok iyi anlıyorum ama gerek yok böle şeylere yapabilen varsa aynı kombinasyonu buyursun yapsında görelim...
2.2 yaparken tabikide 92 gibi uzun bir stroke olayı devir çevirme isteksizliği yaratıcak ama gidipte saçma bir egzantrik seçmeden çevireceğin maks deviride insani tutunca çok torklu bir makina elde ediyor. Adamlar şanzıman tesisat dahil 206rc motoru gibi yeni bir motoru bile 600 sterline veriyorlar. Burada o paraya ancak krank alırsın temiz. Türkiye'de zaten MI16 makina sayısı belli. Türkiye'de imkan az. Ama konu yurtdışında yapılmış bir 205 üstüne K20 makinası olunca oranın imkanlarını göz önüne alarak K20 yerine güzel yapılmış MI16 derim her zaman.
Schumi.Projects
Muratım tekrardan şimdiden hayırlı olsunn205 de k20 değişik bir proje ,
205 de Mİ16 güzel oluyoo gerçektennn yapıcaz ınsallhh bizde farklı kombinasyonlarlaaa beklemedeyiz bakalımmm ....![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
tamam dostum sen dogru yolu bulmuşsun bence hiç vakit kaybetme al bi civic yap toplam maliyeti 20.000 tl ye k20 bizde seni alkışlıyalımbukadar kolay olsaydı sanırım ortalık k 20 den gecilmezdi...
evt gectigim typer ın sahibide haedersımda kacak var diyorduzaten gecilenlerin hep biyerinde sorun oluyor dedimya konu uzar gider boşver dostum herkes bişeyler yapıyor kendince...
yapanların emegine saygı göstermek lazım...
hiç bi sıkıntı yok konuşmam gayet düzgün bence seninde dikkat etmen lazım ekmege mama felan bunlara gerek yok.. k20 dedigin motor yeni teknoloji.. mi16 eski teknoloji bırakta farklılık olsun bence ikisini kıyaslamak bile sacma.. neyse konu tartışmaya gidecek kızdıgım bişey yok ama yapılan bi emek varsa saygı duymak lazım söledigim bu sadece... herkes en iyisini yapmak ister ama nedense bu işte herkes birbirini kötülemekte??
senin krallar şehri dedigin yerde 7 sene yaşadım bana anlatma dostumbeni tanımadan yorum yapıyosun ben olsam birini tanımadan böyle atarlı konuşmam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)