|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Basık yuki (SOLD)
|
Arkadaşlar scooter ' la uğraşmayı severim , farklılık benim için çok önemlidir
ama yapmakla yapmamak arasında çok kaldım. bende başkasında gördüm hoşuma gitti açıkçası , kaportanın bi kısmıda hellaflush kaplancak fakat abartmış mı oluruz ? fikir verirmisiniz Direksiyonun üstü normalde böyle bende ; ![]() yapacağım böyle ;
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MİNİ COOPER S
|
Zevkler ve renkler tartisilmaz ama ugrasma bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ÜçSıfırAltı - clio sümbül dci
|
Bende katılıyorum bence yaptırma böle daha dikakt çekici ve güzel.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende motor kullanıcısıyım belki kategoriler farklıydı ama olsun sonuçta 2 teker
![]() sakın bu msj ımı yanlış anlamayın kesinlikle kötü niyetle söylemiyorum Bence siz hatayı motoru mat kaplatarak yapmışsınız bu motor orjnal renginde olcaktı ama modfiyesiyle değil temizliğyle öne çıkıcaktı basıcaktınız yine şimdiki gibi bakın ozaman daha çok taktir alırdınız vede göze hoş gelirdi şimdi sanki ne bulduysa yapıştırmış gibi olmuş hele bide hellaflush yaparsanız motoru daha çok bozarsınız tabikide zevk sizin para sizin motor sizin bize sadece fikrimizi söylemek düşer iyi günlerde kazasız belasız inşallah
__________________________________ Herşey başladıgı yerde biter...Ebe tokatı nereye atıyosa,imam pamuğu oraya tıkar
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
yorumlar için teşekkürler
akçalı stayla öncelikle böyle bi yorum yaparak beni sevindirdiniz , zaten yorum almak için ekledim fotoları kaporta komple sıfırlanıp komple zımparalanıp boyanıcak. aynı kalıcak yine ama biraz daha bişeyler yapmayı düşünüyorum. yorum için tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
madem elinizde boyatma imkanı var parlak güzel bi renge boyatırdım ben olsam o modelde olmayan bi renge ondan sonra hep temiz bakardım yaparsam ince küçük şeyler yapardım bakardım keyfime
__________________________________ Herşey başladıgı yerde biter...Ebe tokatı nereye atıyosa,imam pamuğu oraya tıkar
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
renk henüz düşünmedim fakat kafamda opc mavisi var.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
kardeşim egsoz sesin cok fazla önce ondan kurtul scooter dediğin sessiz sakin olur
![]() soruna gelirsek yapma bence bu hali iyi. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:41 ::::

ama yapmakla yapmamak arasında çok kaldım. bende başkasında gördüm hoşuma gitti açıkçası , kaportanın bi kısmıda hellaflush kaplancak fakat abartmış mı oluruz ? 

öncelikle böyle bi yorum yaparak beni sevindirdiniz , zaten yorum almak için ekledim fotoları