Dun Tuncla ben gitmeden ufak bi bulusma yaptik birazda cekim yaptikAcele oldu azicik ama yinede guzel biseyler cikti ortaya
Iyi seyirler
![]()
Dun Tuncla ben gitmeden ufak bi bulusma yaptik birazda cekim yaptikAcele oldu azicik ama yinede guzel biseyler cikti ortaya
Iyi seyirler
![]()
Mapped by DR.ECU
Arabaya laf yok ama iç mekanda ki kaplamalar bence hoş durmamış. Fotograflar için de ellerine saglık.
Tango-1 never dies.
olm maşallah araba çok güzelde o içerdeki stickerlar hiç olmamış besök onları güzel bi sparco direksiyon tak tam racing spec olsun. Elinize sağlık.
içerideki kaplamalar hariç mukemmel diyebilirim. gercekten cok begendim. allah kazalardan nazarlardan saklasın..
değişiklik olsun diye kapladık zaten sıkılınca başka bişiler yapıcaz artık
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
maşallah gerçekten boncuk gibi ama arkadaşların dediğine katılıyorum içeri deki kaplamaları bence de sökün tekrardan maşallah kazasız belasız ...
guzel kareler olmus yanlız iç mekandakı hellaflush kaplamalar olmamıs sankı
mk6 Fiesta S
w123 200d
Mini Countryman E
guzel resimler elinize sağlık
maaşallah kazasız belasız.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
araç 10 numara duruşu rengi gayet hoş.araç içindeki plastik aksam yada fiber herneyse biraz garip olduğu için kaplamaların rengiyle kesişmiş sanki biraz.bence araç rengine yakın güzel bir mavi ile kaplansa çok daha hoş olur.yada net sade açık bir rrenkle.maşallah tekrar kazasız belasız.
Maşaallah çok güzel gerçekten faz2'ler bambaşka görünüyorAllah kaza bela vermesin.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Araba çok güzel. Hatta t-shirt te çok güzel. Ama o kaplamalar.Bence o kaplamalar yerine koltukları çekseydiniz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
araba çok güzel de içerdeki kaplamalar köylü kızlarının eteği gibi renkli renkli![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)