auhaua la olm orda hem koşuyorum hem gülüyorum o gobekle adam nası yardırdı ole ondan ama hakketten bertan nos açtı :D pıtı pıtı ayaklar hahauhasd
fotolardada ortam cok ciddi çıkmış ha nası bi makinen varsa :D
Printable View
http://i51.tinypic.com/205cn74.jpg
Komand B.aktepeden askere gitmeyenlere ders
Olum harbi cok zevkliydi ozlemisim typer kullanmayi aq sus u surmeye traabzona gidicem serefsizim ahaha cok hain planlarim varr...
Saygilar
Mehmet AKTEPE
afyt olsun :)buarada beyaz renk hareket çeken kızı tişörtlü arkadaşın tşörtünü pek begendim iyimiş ya:)
çok güzel bir gündü :) gelen herkesin ayaklarına sağlık :)
@ cem
barfiks nasıl çekilir yiğit ten ders almalıyız :)
adam tam nizami 8 çekti Allah ı var :)
ısrarla ne kollarını tam indirdin ne de doğru tuttun şu barı :) ama şınav da olmuşsun :)
Vaay ortam iyiymİş gelemedim bidahakine artk :(
güzel organizasyon olmuş ;)
laa muhtar bırak bu ayakları nos açmış falan :D adam ciğerli oğlum gidiyor herifim motora *** atma şimdi :D sana daha parça lazım bertanla yürümen için yada özgüne söyleyelim sana daha iyi bir ayar yapsın :D :D
bırak bu işleri mehzenttt :D trabzon falan sarıyere doğru cayır cayır sıkarken sus hiç aklında yoktu :D :D taaa anasının dininden ecu fast ta kadar geliyordu egzos sesiniz :D kaporayı vermicektimde hadi gene kıyamadım sana :D :D trabzonlara kadar gitmene gerek yok kardeşim araba satılmadığı sürece burda işte hep beraberiz ne zaman istersen al gazla sikinti yok :D
Güzel Ortam olmuş Afiyet olsun keyifli kareler :D
afiyet olsun, güzel görüntüler...
la bebe iyi dinle
Bu gece saat 3 sularında seni evinden aldık. belgrad ormanına getirdik. arabanın bagajından çıkardığım tokaçla kafanı ezmeye başladım. sen bağırınca döşemeci numan abi'den aldığım zımba makinasıyla dudaklarını zımbaladım. sonra boynundan kasıklarına kadar raptiyeledim. sonra 7/65 tabancamla gözbebeklerine sıktım. ikisine birden.
ondan sonra da babadan kalma yadigar rambo bıçağıylan göğsünü deldim. yüreğini avucuma aldım. kanını emdim. ondan sonra çimlerin altına gömdüm. anladın mı beni ?
afiyet olsun güzel bigündür eminimki özgün abi masallah dükkan cok temiz ve sade olmus bol kazanclar:)
ecufast steak house . . .
maşşallah. Allah bozmasın ortamı :)
tabi yaaa:)masallah