gözlerim hep seni aradı :D
Printable View
Maşallah çok süper kareler ..:)
maşallah tüm araçlara , polis sıkıntısı yaşayan olmamıştır inşallah oraya gelip giderken..
otto985... fotolar var sende fena :D
Katılımcıların bilinçli olmasından dolayı ne girişte ne çıkışta ne de içerde polisle ilgili bir sıkıntı yaşanmadı.
İspark da gayet iyi davrandı, gerek anlaşma gerek de bugün uygulama sürecinde.
Otopark ve yerleşim konusunda bir ara ciddi sıkıntılar yaşadık. Kapıda uzun kuyruklar yaşandı :)
180+ araç katıldı VAG meetinge. 300 kişiden fazla vardı tahminimce.
Anıl güzel karelerimiz varmış, eline sağlık :)
Yoğunluktan kimse ile ilgilenemedim, kusura bakmayın. Hepinizle tek tek sohbet etmek isterdim.
Bir arkadaş sormuş, uzun boylu, yeşil-beyaz tshirtlü kel benim. :)
Siyah beyaz tshirtli de benim koşmaktan çok muahabbete zaman kalmadı kusura bakmayın dostlar :)
Cok guzel fotolar gercekten orda olmak isterdim ...
Resimler süper. Bizdeki fotoğraf makinasındada güzel kareler var. Şuan işteyim yüklüyemiyorum. En kısa zamanda ya yüklerim yada yüklettiririm. Çok güzel bir gündü. Anıl daha detaylı fotolarını bekliyorum (bu arada benim arabayıda pek göremedim resimlerinde)
Çok güzel olmuş devamı gelir inşallah katılımcılarıda çoğalarak ellerinize sağlık utku :) Utkunun A3 Corrado ve BBS ch lı polo favorim. :) Amarokta çok hoş olmuş :)
@Acurol saool :)
Megachips - Mehmet Gazihan 'a ayrıca teşekkürler. Her türlü destekledi, sticker, kokular vs :)
EMA roccomuz daha güzel olucak ,
:)
Gelmeyi çok istediğim bi organizasyondu, kaçırdığım için çok üzüldüm, resimlere bakılırsa çokta güzel geçmiş.. Malesef bi gün öncesinde aracıma vurdukları için yamuk yumuk arabayla katılasım gelmedi heves kalmadı :(
anlkrky@hotmail.com Batu :)
Çok güzel bi gundu sabahtan gittik döndüm öğleden sonra bidaha gittik emegi gecenlerin emegine gelenlerin ayagına sağlık tanıdıklarla görüşmek siteden görüştüklerimizle yüzyüze tanısmak güzeldi :)
Organize edenleri tebrik ediyorum gerçekten iyi iş çıkardılar :)
Katılımcılarda harikaydı insanlar yıllardır bu anı bekliyormuş resmen :)
Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler , ben en çok videoları merak ediyorum buğra duy sesimizi :D
araçlar ve buluşma on numara olmuş
emeği geçenlerin ellerine sağlık
Herşey çok güzel olmuş maşallah. GTI çakması poloları sevmiyorum :D
cok guzel bir organizasyondu gelen herkesin ayagina saglik .. :)
ayrica vm plakali gri a4 Q tek kelimeyle mukemmel hatta ötesi .. serkan insallah okursun bunu , eline,emegine saglik insani hayran birakacak bir arac yapmisin tekrar 1001 kere masallah. ayrica verdigin degerli bilgiler icinde tekrar tessekkur ederim :)
Araçlar olsun katılımcılar olsun harikaydı.. Biraz daha fazla araç olsa neredeyse otopark kapanırdı.. Sonradan katılım fazla oldu.. Böyle bir organizasyon'da emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Sadece dizilimi beğenmedim :)
Mükemmel bi organizasyon olmuş gerçekten,airride golf,T polo,VM a4,carrado vs.vs.vs hepsi birbirinden güzel
s2000 benim aracım ve yolda Gökhan ile karşılaştık kendisi oraya gittiğini söyledi bende bursadan da gelenler olduğu için yanlarına gittim ancak s2k yada başka bi arabaya sahip olmak ordaki o güzel muhabbeti ve havayı solumaya engelmidir bende ona anlam veremedim.....
tüm araçlara maşallah..ama arada cidden beğendiğim bir kaç araba oldu fotolar gördüğüm kadarıyla
Anmelden | Facebook
Fotolar ve videolar için burasını da kullanabilirsiniz :)
Maşallah fotoğraflardan anlaşılan cok guzel bir organizasyon olmuş :)
fotoğraflar ile yorumlar ayrı baslıkda olsa daha iyi olabilir sanki boyle cok karısır gibime geliyor :)
batuhan benım fotom mevcut mu sende?