Gelmeyi çok istediğim bi organizasyondu, kaçırdığım için çok üzüldüm, resimlere bakılırsa çokta güzel geçmiş.. Malesef bi gün öncesinde aracıma vurdukları için yamuk yumuk arabayla katılasım gelmedi heves kalmadı :(
Printable View
Gelmeyi çok istediğim bi organizasyondu, kaçırdığım için çok üzüldüm, resimlere bakılırsa çokta güzel geçmiş.. Malesef bi gün öncesinde aracıma vurdukları için yamuk yumuk arabayla katılasım gelmedi heves kalmadı :(
anlkrky@hotmail.com Batu :)
Çok güzel bi gundu sabahtan gittik döndüm öğleden sonra bidaha gittik emegi gecenlerin emegine gelenlerin ayagına sağlık tanıdıklarla görüşmek siteden görüştüklerimizle yüzyüze tanısmak güzeldi :)
Organize edenleri tebrik ediyorum gerçekten iyi iş çıkardılar :)
Katılımcılarda harikaydı insanlar yıllardır bu anı bekliyormuş resmen :)
Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler , ben en çok videoları merak ediyorum buğra duy sesimizi :D
araçlar ve buluşma on numara olmuş
emeği geçenlerin ellerine sağlık
Herşey çok güzel olmuş maşallah. GTI çakması poloları sevmiyorum :D
cok guzel bir organizasyondu gelen herkesin ayagina saglik .. :)
ayrica vm plakali gri a4 Q tek kelimeyle mukemmel hatta ötesi .. serkan insallah okursun bunu , eline,emegine saglik insani hayran birakacak bir arac yapmisin tekrar 1001 kere masallah. ayrica verdigin degerli bilgiler icinde tekrar tessekkur ederim :)
Araçlar olsun katılımcılar olsun harikaydı.. Biraz daha fazla araç olsa neredeyse otopark kapanırdı.. Sonradan katılım fazla oldu.. Böyle bir organizasyon'da emeği geçen herkese çok teşekkürler.. Sadece dizilimi beğenmedim :)
Mükemmel bi organizasyon olmuş gerçekten,airride golf,T polo,VM a4,carrado vs.vs.vs hepsi birbirinden güzel
s2000 benim aracım ve yolda Gökhan ile karşılaştık kendisi oraya gittiğini söyledi bende bursadan da gelenler olduğu için yanlarına gittim ancak s2k yada başka bi arabaya sahip olmak ordaki o güzel muhabbeti ve havayı solumaya engelmidir bende ona anlam veremedim.....
tüm araçlara maşallah..ama arada cidden beğendiğim bir kaç araba oldu fotolar gördüğüm kadarıyla