bole durus olamaz..roccoların en nefretlık yerı arkasıydı bnm gozumde jantlar nası toplamıs arabayı ınanılmaz bısey..:D Allah nazarlardan korusun masAllah subanAllah..:icon_tup:
Printable View
Hepsine maşallah.Güzel bir gün olmuş. .
Konu karmakarisik oldu. Sadece resimler eklense ve muhabbete baska yerde devam edilse.
gayet şık bir organizasyondu günün bombası EMA rocco maşallah . Canlı canlı gördüm gerçekten çok güzel olmuştu ellerinize sağlık ..
Çok şey kaçırmışız, bi dahakine inşallah. Bütün araçlara maşallah.. ;)
bızım araç yok :D stock dediler çekmediler :sorybom:
katılım mükemmeldi,araç sahipleride gayet bilinçliydi.hepsine teşekkürler
scirocco lar çok iyiydi.bütün araçlara kazasız belasız sürüşler.
güzel bir etkinlikti havada güzeldi araçlarda organiz. ekibini tebrik ederim
orda olmayı cok isteyenelrdendim. olamadık geçerli sebeplerden dolayı. fotolarda güzellikleri az cok gördk dahada içimz gitti
anılın arac cok güzel olmus , tarık jantlar arabayı ayrı bi havaya sokmus ağır abi gibi olmus beğendim . ema roccoda cok güzel olmuş tarz yaratmıs. Mrt85 golf1 bizden birisinimidir oda alkışlıkdı FDL ile birlikde. Şafak başkan ve gri golf iyi bastırmışlar . maşallah hepsine gözüme çarpanlar bunlar oldu. fotolarda açılmayan cok var sanrım pcd sorun var ondan göremiyorm .
organizeyi yapan ve katılım sağlayan herkesin emeğine sağlık.
merak ettiğim bişey var üstten yüksekden btün araçları alabilecek açıdan bi foto çekildimi?
beklenenden daha iyi bir bulusma oldu.. gorsellik ve fotograflar cok iyi :)
Çok güzel bir buluşma olmuş, bütün araçlara maşallah...
aslında ben bi yere ya yazdım yada msnde safağa söledim varsa otobüs yada vinc tarzı bişi bulup fotolamak cok güzel olur diye :) muhtemelen ha diyince otobüsle vinc ayarlanamadgndan direğede fotorafcı tırmandırmak mantıklı olmadıgından bu sefer yapılmamıs.
bende geliyim gelmeyeyim arasında kaldım keşke gelseymişim dedim resimlerden sonra
araba tavanına çıkılsaydı tam çekilebilirdi aslında şimdi aklıma geldi :(