Dün gece garajdada söylediğimiz gibi pek tatlı maaşalah..
Printable View
Dün gece garajdada söylediğimiz gibi pek tatlı maaşalah..
Arabayi yanlis konumlandirmissiniz kanka, arka yuksek kalmis, ona dikkat :D Allah nazardan saklasin, masallah :)
Renkleri yine biraz fazla kurcalamissin bence Mert ama kadrajlarini begendim burada :) Eline saglik
maşallah kanka kazasız belasız '' perfect ''
mert bravo yıne konusturmussun kardesım
Rengi falan pek kurcalamadım valla işte adanalılar ve bilimum kişiler yanımda..
saolasın yinede
Tarık plaka falan beyaz jantlar kendi renginde sol kapıdan bahsediyosan arabaya günes geldiği için olabilir bi yere kadar kesebildik işte ön kısmını falan.. kapıya yetmedi gücümüz :)
Kotuleme amacli demiyorum yanlis anlamayin da, makinenin sensoru renkleri alirken benim sevmedigim sekilde aliyor o zaman, sonradan oynanmis gibi duruyor. Yapacak bir sey yok o halde zevkler renkler diyoruz : ) Eline saglik
Allah allah bi garipsedim dur pm atıyım sana
Maşallah çekimlerde araçta güzel. Ama en güzel yanı araca GTI panjuru takılmamış olması. Dün showroomda gördüm bluemotion polo vardı. Aslında onun piano black ön panjuru takılabilir. :)
Bilalim kocaman maşallah allah kaza bela göstermesin :)
Bugün canlıda gördüm, maşallah muhteşem duruyor. Çekimlerde çok güzel :)
mertte iş yok:D:D:D araba güzel iyi bi zevkle yapılmış maşallah
maşallah maşallah mermi gibi Allah kaza bela vermesin.
Yeni Pololar gercekten cok guzel, masallah BBS'lerle harika olmus.
maşallah, keyifle kullanın
Masallah super :)
maşallah çok güzel kazasız belasız
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar, Allah hiç birimize kaza bela vermesin.
Seviyorum uliyan :D Ellerine sağlık kardeşim zımba:) ama Sametin bir fotoğrafı vardı onu da paylaşırsan sevinirim :D:dd:
Eyvallah çok sağolun :)
Aynen moruk işte orada hata yaptık çukur bulabilsem oturtucaktım içine çat lovensılov hesabı :D
Teşekkürler bluemotion panjuru uzun zamandır aklımda ama kısmet olmadı almak henüz. Bir de üzerindeki logoyu çıkartabilir miyiz emin olamadık açıkçası bluemotion sahibi biri bizi aydınatırsa iyi olur aslında :)
Teşekkürler beyler Allah razı olsun herkese kazasız belasız günler.. Forumun en uzun postu bu olsa gerek :p
Maşallah çok güzel duruyor.Nacizane jantlara bijon kapağı güzel durabilir. :)