yanlış bilmiyorsam içten yapıldı, şeffaf vinil uygulandı :)
iyi dilekleriniz içinde teşekkürler :)
Printable View
anladım gülü güle kullanın cidden yapılan işlemler kendisini beyazda daha ayrı göstermiş süper
sade birebir çalışmanın içinde çok basit durmuş far kaşı maşallah araca kazasız belasız
Son hali güzel olmuş. Kazasız, belasız.
Maşallah,çok beğendim son hali güzel olmuş.Allah kaza bela vermesin.
Farlar siyah zeminli mercekli olsaymış daha iyi durabilirmiş, Maşallah tekrardan.
yalnız bişe söyleyebilrmiyim ilk defa bi focusa bakarsan vay akü dedim :D gerçekten mükemmel ötesi kazasız belasız binersin inşallah ama farlar daha farklı olabilirdi bu sadece benm fikrim ama yine de mükemmel :D
çok iyi olmuş
mercekli taktık, abim pek beğenmedi, geri söktü,
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Teşekkürler, bir çok kişi sizinle aynı düşüncede, far kaşı hariç, güzel tepkiler alıyoruz :)
Farlarda nazar boncuğu olsun :D
teşekkürler :)
seviyorum bu focusları , maşallah :)
Maşallah .
arkadan başarılı duruyor ama şu kaşları sök bence
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Marşipiyer yeni civic marşipeyeri değilmi farlarla marşpiyer harici çok güzel olmuş.
Arabaya diyecek yok ama fotoğraflardaki imzanızı daha şeffaf daha göze batmayacak bişey seçseniz nası olur?
far kaşı yada artık bıyıkmı oluyor nedir onsuz 10 numara :D farlardaki film görüşü nekadar etkılıyor ? gece gorebılıyomusunuz önonunuzu ? gece aracın içinden çekilmil bi foto varmı ? merak etim gercekten bi ara düşündüm sonra vazgectım
Maşallah sağlam durmayan tek şey far kaşları..O opel arada Elazığa gelip gidiyor mu ?
Teşekkürler :)
teşekkürler, havalar düzelene kadar böyle kalsın, araç garajda yatıyor :)
Teşekkürler, Opel sahibi arkadaşım çok gezer, belki gidiyordur Elazığada :)
Öncelikle teşekkürler, Marşpiyer tamponlarla beraber geldi, sonradan uydurulupta takılmış birşey değil :)
Spoylerda vardı ancak çok abartılı durduğunu düşündüğümüz için takmadık :)