sade birebir çalışmanın içinde çok basit durmuş far kaşı maşallah araca kazasız belasız
Son hali güzel olmuş. Kazasız, belasız.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
yalnız bişe söyleyebilrmiyim ilk defa bi focusa bakarsan vay akü dedimgerçekten mükemmel ötesi kazasız belasız binersin inşallah ama farlar daha farklı olabilirdi bu sadece benm fikrim ama yine de mükemmel
![]()
mercekli taktık, abim pek beğenmedi, geri söktü,
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Teşekkürler, bir çok kişi sizinle aynı düşüncede, far kaşı hariç, güzel tepkiler alıyoruz
Farlarda nazar boncuğu olsun
teşekkürler![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Marşipiyer yeni civic marşipeyeri değilmi farlarla marşpiyer harici çok güzel olmuş.
Arabaya diyecek yok ama fotoğraflardaki imzanızı daha şeffaf daha göze batmayacak bişey seçseniz nası olur?
TB4BSA
far kaşı yada artık bıyıkmı oluyor nedir onsuz 10 numarafarlardaki film görüşü nekadar etkılıyor ? gece gorebılıyomusunuz önonunuzu ? gece aracın içinden çekilmil bi foto varmı ? merak etim gercekten bi ara düşündüm sonra vazgectım
Teşekkürler
teşekkürler, havalar düzelene kadar böyle kalsın, araç garajda yatıyor
Teşekkürler, Opel sahibi arkadaşım çok gezer, belki gidiyordur Elazığada
Öncelikle teşekkürler, Marşpiyer tamponlarla beraber geldi, sonradan uydurulupta takılmış birşey değil
Spoylerda vardı ancak çok abartılı durduğunu düşündüğümüz için takmadık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)