Abi jantlarin ve rengi gayet etkileyici,ondan daha guzel ne takilabilir ki :cool:
Printable View
Dogru diyorsun,o opsiyoda bir suru para verdim,kalmali aslinda. Hayatimda bir kez jant aldim yani pek jant tutkunu degilim ;)
458C deki gibi tek bijon jant opsiyon cikartsalar keske...
Çok iyi duruyor be.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...19842481_n.jpg
Turkıyeden guzel parcalar....
Şimdi, benim bu araç hakkında merak ettiğim çok; başta bu İtalia Murat beyin eski GT-R'ı ile çok benzer bir yerde duruyor. Ama ayrıca Suba'nın ilanındaki aynı fotoğraflar... :)
İstanbul Park'taki track day de bu İtalia'nın ta kendisinin fotoğrafları da bulunmakta üstüne üslük Murat bey taglenmiş bir şekilde. :)
Kısaca şunu demek istiyorum; siz mi aldınız ? :D
Aldıysanız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Belirtmek isterim; şu koltuk ve direksiyon kombinasyonu en hoşuma giden tarzda almışsınız. Arka logonun bölümündeki karbon detayını da belirtmeden geçemicem. :)
Tesekkurler,sagolun ;)
hey maşallah , Allah esirrgesin :)
Amin,sagolun. Daha iyisine sahip olsun herkes insallah ;)
abi beğenmemek ne mümkün ya :)
Resimleri buyuk yuklemisim yada piksel hususuna dikkat etmedim gibi bir sey heralde. Resim yuklemeyi ogrendik dedik,30 ceza puani gonderdi yonetim uyarmadan ve tesekkur ederek.
Bayiliyoruz cezalandirmaya,sultan tayyip kimyasini bozdu milletin.
Neyse,alinmaya gerek yok ;)
Ben tesekkur ederim.
3milyar piksel kulaga cok geliyor yahu! 3-4 piksel iyidi zamaninda. Ben 3 milyar pikseli nasil yuklemisim, hizli resim sitesinden yaptim,cozdum bu isi diye sevinmistim ;)
Neyse,isi bilen yapsin,ben izlerim ;)
Zaten Murat yardim ediyordu,zahnet vermiyelim dedim. Uyarmadan cezalar yemeyi garipsedim,yoksa kural kuraldir. Benim gibi pc dinazoru bilmeden milyarlari dosemis ;)