Yasiyonmu lan
Hayirdir kardes rusvetmi teklif edyon
Printable View
can çok teşekkür ederim evet tahir hocanın arabası..hayatımda 2 tane cupra sahibi oldum ikisinide inanılmaz derecede temiz bakan insanlardan aldım :icon_tup: şu anki aracımın temizliğine de aracı ilk gördüğümde inanamadım..tahir hocaya sevgilar, saygılar bana bu kadar temiz bi araba satııgı için :)
tymu dostum sen gece fotolarını ne kadar güzel çekiyosun ya 2. defa şahit oldum :) elini emeğine kadrajına makinana saglık :D
Tymu hakkımızı inkar etme akşam fotolarında bizimde payımız var ışıkçılık yaptık o kadar :D:D:D
demeyi unutmuşum , araçlarımıza kocaman maşallahhhhhh Allahım esirgesin hepsini
Maksat agizdan tatlansin kirve :)
Masallah cupralara ve gti 'a :) bonus icinde tskler tymu cok zevk aldim cekimlerde ;)
Hepsine maşallah.Tahir hocanın eski araç cup 55 çok temiz inşallah sizde onun gibi bakarsınız hayırlı olsun..
ümit atlamışız kusura bakma senide bulaştırdık işe daha güzelleri olacak işallah sanada teşekkürler :D emrah herzaman pamp :)
ufuk eyv tatlansın:)
maşallah adana araçlar çekimler +10 harika
timu eline sağlık, döktürmüşsün gene.
fotonun birinde görünen ruhlar alemine selam:)
Kareler çok iyi olmuş maşallah hepsi birbirinden güzel
Maşallah hepsine kazasız belasız.
:)
Araçlara maşallah , kazasız belasız.
Masallah araclara. CUP55 yakından gormustum muhtesem.
Gti ile RC stok bız denedık. Dragta kafa kafaya kalkıyorlar dsg avantajlı gelıp 207 2.vitese gecerken geride kalmaya baslıyor 2 boydan fazla fark olmustu arada. Rollde 80 ile bastıgımızda yine gti gectı.
Maşallah araçlara, cup55 ayrı bi güzel :)
Maşallah CUP CUPraya :)
Hepsi çok güzel kazasız belasız sürüşler.
[QUOTE=gfb01;2650485]Yasiyonmu lan
kanka 1 haftadır evle ugrasıyordum internet daha alamadım alınca tekrardan katılacagım:):)
teşekkürler arkadaşlar