ankaradaki swaplar nasıl ki ? bizimkiler gayet iyi yürüyo görsellik önemli değil işlevsellik önemli :icon_wack
Printable View
ç.ke bak sen :D helal adamlara.
adamlar asmis:icon_tup:
kapının önündeki juke a bir farklı baktım şimdi
cok iyi ..
güzel kombinasyon.
ayrıca sana iyi gelmiyosa dersinki ankaralı arkadaşlar swap yapıyo derme çatma arabaları yürümüyo hiç hoşlanmıyorum modifiyeyi rezil ediolar vs vs ama elinde bi kanıt yok hepside çatır çatır yürüyo , görsel olarak belki güzel gelmiye senin gözüne ama bunu açık açık sölemekde ayıp olur karalama olur .
İstanbuda yapınca iniliyor mu ki?
demek istediğim o değil, şasesiyle, yürüyeniyle torsiyonel rijitliyle salıncaklarıyla ıvıryla zıvırıyla oynamadan belirli güçlerin üstüne çıkmaktan bahsediyorum ben
adamlar mühendislik yapmış resmen swap yaparken cageinden motor yerleşimine ıvırına zıvırına kadar, bir tutamayız dimi
Öncelikle, genelleme yapmamak gerekli o zaman. Sonuçta şasi mühendisliği motora oranla daha çok zaman ve para gerektirir ki bu da türkiyede pek ön planda değil.
Forumlarda görüyorum zaten bu genel eğilimi: "swap (suvob diye okunur:D)" diyince göklere çıkan "motor atma" diyince sanayi işi olarak değerlendirilen.
genelleme konusunda haklısın tamam, ama bende haklıyım,
2 olayı bir tutmak tamamen yanlış, adamların burda 22 haftada sınırsız mühendis ve imkan ile yaptığı işi e bizde yapıyoz demek olmaz
cem yılmazın hııı kaynımdada var muhabbetine döner
umarım anlatabilmişimdir
bence güzel kardesim gaf yapmıssın uzatmamalısın :)