şimdi suby spec olmuştur ne güzelde :) maşallah, bi video bekliyoruz artık kaliteli şöyle :)
Printable View
şimdi suby spec olmuştur ne güzelde :) maşallah, bi video bekliyoruz artık kaliteli şöyle :)
maşallah ömer aracına :) sesi bende merak ettim bi video patlat :) çıkışı cok buyukmuş onun ya :)
Maşallah airmass zamanı yanımdan geçtiniz :D sabah 10:00 falandı herhalde
sagolun dostlar.
Video ceker eklerim, ses gayet basarili.
Tabir-i caizse, insan isi degil :)
ulan ömer bunu ne zaman tatkın :)
Hks'yi taktiktan 1 gun sonra :)
apexi apexi vtecin egsozsu apexi dir :D
kanka su arabayı bi günde kirli resimini görelim :D
Allah kaza bela vermesin maşh. maşh. gözü olanın gözü çıksın
Kanka apexi'yi temizledim paketledim koydum duruyor evde, her zaman diyorum apexi'den başka egsoz bana mutluluk vermiyor diye :) Airmass'ta apexi kadar olmasada mutlu ediyor beni :)
Kanka sesi insan işi değil, apexi kadar var nerdeyse :)
ben airmass'ın daha fazla biliyorum ömer yanlış mıymışım sen kullandın en objektrif yorum senden gelirde ne biliyim airmass'tan fazlası nasıl olur bilmiyorum :)
hey maşallah kanka hayırlı olsun..
Apexi daha fazla Alican. Yalnız universal değil, bendeki gibi Typer catback egsozu olacak. Kısa tompul kazan, airmass'ınki gibi. Oda TR'de sayılı 3-5 tane yoktur bile.
Universal uzun ve küçük kazan olanlarından çok fazla ses çıkmıyor, hks stili zaten universal olanları.
Airmass'ta az değil ama Apexi biraz daha cırtlak olduğundan insanın kulağını daha çok tırmalıyor :)
hayranla takip ettiğim vti maşşallahh
B16 & K20 Brothers...
http://img600.imageshack.us/img600/1607/imgp0003nz.jpg
Arkadaşlar bende şuan egzos arefesindeyim.
Hks hipower , greddy TI-C , apexi arasında kaldım.Aslında Greddy TI-C almaya karar werdim ama yinede bi soriyim diyorum.greddy i alsam pişman olmam değilmi?
Bu egzos için ne diyosunuz arkadaşlar?
Edit:Neyse ben en iyisi yeni bi konu açıyim.Kusura bakmayın konuya müdahil olduğum için.
Allah Allah maşallah :) Airmass candır :) Airmass'ın öncülerinden ve kullanan biri olarak konuşuyorum başarılıdır yavruu güle güle kullan :)