bulgaristanda duzenlenmis olan sliven drag racing vol3 by JDMWORKS.COM bulusmasindan cekilen coupe`min bi kac karesi... sizlerle paylasmak istedim...
![]()
bulgaristanda duzenlenmis olan sliven drag racing vol3 by JDMWORKS.COM bulusmasindan cekilen coupe`min bi kac karesi... sizlerle paylasmak istedim...
![]()
;Resim bulamadım ama şöyle bi video buldum
Drag Challenge Sliven airport/Final round by JDMWORKS.COM on Vimeo
birkaç foto attım diğerlerine » burdan bakabilirsiniz
![]()
erdemin honda cok iyi olmuş uzun zamandır görmüyodumgüle güle kullanman dileğimle kardeşim inş slmım yerine ulaşır. (çağrı)
maşallah civic çok güzel bbsler orjianl mi ?Buradan BG'ye gitsek oradan alıp gelsek nasıl olur
![]()
Allah kaza bela vermesin araç çok güzel. Kapaklara ve alyanların alt kısmına bakılırsa BBSler orijinal değil.
isin gercegi bi aptallik ettim sir jantlarimi verdim bbs aldim ama olmadi olculer tutmadi aldigim adamda almanyaya gidince elimde patlamis gibi bisiy oldu satmak zorunda kaldim ve replicalari aldim simdi replica kullaniyorum...
resimler dha fazla eklicem geri kalaninida guzel gundu kendimi biran kaybettim +1000 hp araclar cikinca...![]()
bulgarda böyle şeyler varmıydı yavallahi billahi bilsem oraya giderm bidaha cıkmam ordan
güzel makinalar var fiyatıda ucuzdur kesin
![]()
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)