fotoğraflar gözükmüyor sanırım, yükleme yapmak için düzgün bir site bulamadım,
en kısa sürede düzeltiyorum
Okuldan dönerken gördüğüm kadarıyla buz gibi havaya ve yürüyüşten çok kişinin haberi olmamasına rağmen kalabalıktı.Şehitlerimiz ruhları şad olsun..
Bende haberim olmamasına rağmen arabayla geçerken gördüm şehitlik bölgesinde aracı kenara çektim bağırdım içimi döktüm. Kalabalıktı polisler konvoya eşlik ediyordu. Lanetler yağıyordu. Yağacakta... Başımız sağolsun. VATAN SAĞOLSUN...
Vw Cc & Mk 5 Gti
bende ders çıkışı yetiştim caddeden konvoyla anayurta kadar geldik.. talas jandarma önünde yol kapatıldı istiklal marsı okundu.. bu bitek bugün değil bu olaylar düzelene kadar hergün yapılmalı
Yorum yapan herkese teşekkürler,
yaklaşık 2500 civarı kişi olduğunu düşünüyorum,
arabalarıyla katılanlarda vardı,
5-6 grubun aynı anda aynı yerde buluşmasıyla böyle bir kalabalık oluştu,
organizasyonlar pazartesi gününe kadar devam edecek,
dün gündüzde vardı, bugünde var, yarında var, cumartesi ve pazar günleride var,
Kayseri teröre lanet okumaya devam edecek,
elimizden bundan fazlası gelmiyor![]()
hlal olsun kayseri
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Bu günde saat iki gibi meydanda şehitlerimiz için toplandık ve şehitliğe kadar yürüdük.Bizden başka en az 5 6 grup daha vardı benim gördüğüm eğer biraz daha planlı olup toplanılsaydı beklenenden çok daha fazla kişi olacaktı tepkimizi belli etmemiz açısından daha da iyi olacaktı..Ülkemin başı sağolsun..
eline sağlık emre helal olsun kayseriye valla
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)