:bravo: :hehe: ölü numarası yapıyımmı??
Printable View
:bravo: :hehe: ölü numarası yapıyımmı??
takıl kafana göre...
kopuyoz hacı :D
En azından son zamanlarda ki Honda,Toyota v.s gibi saçma sapan 1.5 hybrid arabalarla filan uğraşmıyorlar spor araç diye,piyasaya modifiyeye ve ya agresif kullanıma uygun araçları bir şekilde üretip,satıyorlar..Keşke Twingo RS'de gelse Türkiye'ye.
gerçekten 100 200 verilirmi bu renoya :D
hayatta 100 binin üzerinde para vereceğim 2 araçtan biridir bu Reno modeli :)
Cupra çok mu extreme duruyordu ibo yapma Allah aşkına , her virajda 10tane cupra sıçar bu ;) dragger smile
s2000 cok kaza yapıyor , typerlar patır patır patlıyor diyip tüm markaya bunu mu vurmak lazım ? Bence sen fanatiklik yapma.. Renault NCAP testlerinde neredeyse her sınıfına 5 yıldız aldırmış önemli bir firmadır .. Sevmemek başka , hak yemek başka..
Allah nasip ederde ilerde bende binerim ins.ins rs gbi olmaz piyasasi
hyundainin bile genesisine dünya paralar veriliyosa bu araca 100 verilir ;)
Guzel araba ya 100bin verip alinirda sonra 40bine falan satar heralde alan:D
marka takınıtısını bırakıp teknoloji ye bakmak lazım birazda değilmi eğer honda atmosferik zihniyeti ile devam ederse diğer markaların gerisine düşecek.
sanki fotolar yurt dısı fotosu :D
Ben beğendim. Sahiplerine hayırlı olsun.
şu reno hala direksiyon yapmayı öğrenememiş.. öyle bi araca o direksiyonu yakıştırmadım sadece sarı dikişlerle sportiflik kazandırmaya çalışmış... göze hitap eden bişey göremedim.
ötv'den önce 100bintl olan golf r satıldıysa buda satılır eminim
bence çok güzel
geçen otoparka birisi geldi özgür golf R line modeliyle motor hariç araba komple R Motoru TDI'dı geçici plakaydı 100km de adam 100bin verdim dedi dedim olay bitmiştir yaw... :D
Reno sevmem Lagunanın bendeki kasası ve bu megancoupe lerin kasaları cok güzel buda iş yapar