|
|
#1 | |||
![]() |
gecen hafta aldıgım header baya bi etkılı oldu
bukezde cuma gunu allahım nasıp ederse shoc vtec emmesi gelıyo bu emmenın + ları ne olur bu emmeyı taktırdıktan sonra hangı ısleme bas vurmalıyım __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
takıp gorecezz o zaman
) herkeze iyi geceler ...
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
emmeyi takmadan önce portpolish yaptırsanız gaz kelebeği ile birlikte extra faydasını görürsünüz.
sohc emmesi nasıl bilmiyorum ama dediğim işlemlerle ies emmesi takıldıgında cok verimli oluyor __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
shoc emmesi kople zaten gaz kelebegı benzın rayı sensorler ? port polısh neresı yapılcak ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
emmenin kapaga oturdugu girişler varya oraya gaz kelebeğininde iç çapına
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
aksaraydayım 68 olan ve o işlerden kim anlar bilmiyorum kapakcılar anlar mı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus
|
forumda japantuner nickli kaan abi yapıyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
) gitsem erkut abinin yanına gitcektim ama yogunluktan gidemedim bi türlü buda farkettırecekk yanı polısssız
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |