|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Focus
|
Vectra c aracıma köy yolunda xxx bi yerden lpg aldım ve araç yürümüyor. ayrıca hararet göstergesi çalışsammı çalışmasammı diyor sorunun ne oldugunu bulamadım ?
- lpg kalitesizdi enjektorler tıkandı - termostat bozuldu lpg beynine sıcak su gitmiyor ve karlanma yaptıgından gazı motora iletemiyor - yada başka birşey sizce sorun ne olabilir ? tşk..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
soğutma suyu sorunu var devirdaimde sorun olabilir...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
daha once aksi bidurum varmıydı lpg almadan önce ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yoktu başka bir durum lpg aldıktan sonra oldu ama bunun hararetle bir alakası olamaz yani
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kesinlikle olamaz ya bu c kasalar amma sorunlu arabalarmıs ya her hangı bır arıza ısıda yanmıyor deıl mi?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
araç babamın . 2004 te aldık ilk defa 2010 da arabamı sattıgımdan dolayı bir kere bindim motor beyni bozuldu yapana kadar anam agladı beyinci sabah 7 de teslim etti. bir de bugun aldım oda babamın zoruyla lpg sorun verdi sabah kalkınca erkenden toz olcam yada yapıp vericez yoksa halim duman
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
müşürü bi konturol ettirin isterseniz ?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
yakında makina alcam yananları sondurmak için beyin sorununu direk kontaga kablo çekerek çözebildik arıza yanmıyor
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
araba hic mi hareket etmıyoo normal calısıyo fakat gıtmıyomu ?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
tmm ozellıkler ıyı de gereksız
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
araba çalışıyor benzine alıyorum gidiyor ama hararet motoru soguk gösterdiğinden lpg ye çok uzun süreler de geçiyor ve geçtikten sonra beyin karlanma yapmış gibi kesik kesik gaz geliyor gitmiyor benzine alınca çozuluyor
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
kac senesınde takıldı tup degısık degısık yerlerden gaz aldıysanız oda oluyor sen en ıyısı lpg sok v12 arabam olsun yıne taktırmam lpg ..
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
dizel al diycen ama 5 krş fazla yakıyor 5x200 = 10 tl ayda 300 tl yapar 5-6 senede kendini amorti ediyor arabalar bedava biniyoruz anlıycagın haha
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
sen müsürüne baktır tüpcüdede enjektorlerı temızle emrını ver
tertemız bın abi sen orda bişeyler carpmısın ben ona ayıkamadım
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
bir el atın günceli
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
yok mu kimse
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ...
|
termostat........
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
ki vectra c dediğiniz araba zamanında auto birld ün 100bin km testlerinde mercedes E serisinden sonraki en sorunsuz araba seçilmiştir,, öle vectra c sorunludur diyip gereksizdir diyip işin içinden çıkmayalım derim bence .............sizin sorununuza gelicek olursak bencede termostatınız arızalı |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:03 ::::

ki vectra c dediğiniz araba zamanında auto birld ün 100bin km testlerinde mercedes E serisinden sonraki en sorunsuz araba seçilmiştir,, öle vectra c sorunludur diyip gereksizdir diyip işin içinden çıkmayalım derim bence .............