|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: nıssan primera gt & SR20DE
|
meraba arkadaşlar 98 primera gt kullanmaktayım 206 gtı almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu arabayı almadan önce neye dikkat etmeliyim gidişi nasıldır artıları eksileri nelerdir buna atmosferik olarak en basit ne yapılabilir pejo hakkında fazla bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
sahibinden linki Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59246894 bu araba ne eder ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Dostum bence biraz daha sık RC al daha iyi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
araç sağlıklı ise gidişi tatminkardır. yakıtıda fena değil ben 40kuruş yakıyorum şehiriçi hatta bazen 38lere düşüyor. atmosferik olarak rc emme+kelebek, egzantrik ayarlı kasnak ve chiple 170leri görebilirsin. üstü biraz maliyetli olur.ama o hali seni çok çok tatmin eder zaten..
ilandaki fena durmuyor lakin diyarbakırda bayağa yol gittiğinde kötü bi durumla karşılaşmak üzücü olur. ben ilanı 19dan koyayım madem
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
|
bu arabayı alırken neye dikkat etmeliyim satan eleman nette yazan fiyatın hatrı sayılır bi şekilde altına vercek ama 250 lira gösterge arızası olduğunu söyledi artıları eksileri nelerdir yardımcı olabilir misin piyasası nedir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
benim şahsi görüşüm illa pejo alınacaksa biraz daha sıkıp rc almak yönünde. pejo gibi bi zorunluluk yoksa clio rs. sahibinden de ve plakalı bi rs var. sayılı düzgün, giderli ve bakımlı rs lerden biridir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
daha önce sanrufu değişmişmi sorabilirsin? değiştiyse düzgün takılmadıysa sıkıntı olablr.yüksek süratlerde sanruff açıksa uçma ihtimali var. ama düzgün takıldıysada sıkıntı olcak bi durum yok.
60bin ağır bakımları yapılmıştır umarım. kazasızsa gerçekden 77bin deyse içi dışı aynı temizlikde ise alınabilir.hatrı sayılır dediğin ne kadar indirim yaptı bilmiyorum ama.. her fiyata var bu tip araçlar ama durumları bilinmez.. göstergenin muhtemelen devir saati çalışmıyordur kronik zaten istanbul maslakda 150tl ye yapılıyor. __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
2. sayfa günceli
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Boş bir GTI 18 bin tl etmez. Bence en fazla 15bin eder.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 08 astra 1.3 sedan dizel---fiesta 1.4i comfort
|
:d :d :d :d :d :d
Son Düzenleyen oguzedr; 18-11-2011 05:01. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sattık arıyoruz..
|
ben al sat yapan bırıyım spor aracda aldm sattım ama 2001 mod bı gtı bnce en fzla 14 ve bıraz uste cıkılabılır alınacaksa o paraya en azından modelli alın derim yeni tip direksiyonlu 2003 ve 04 bnm dusuncem acık renk daha şahane olur 206 da
__________________________________ JC900 mk1 HGT VER10 mk2 HGT DJ890 3.18is Coupe |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 | |
![]() |
spor araç piyasası böyle netten bakıpda ha 10a varmış piyasası bu denmez.alayı patlak sorunlu sıkıntılı araçlar. 10a da vardır alırsın 5bin harcarsın adam edemezsin 15e vardır alırsın anahtar vurmadan devam edersin gibi.. galeriyi maleriyi karıştırmayın.ölücüdür alayı 10dan kapıyı açar 12-13e çıkar 15e satar örnekleri mevcut.. 12bin e temiz 206gti bulun elinizi öpeyim
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
alt takıma arka torsıyona dıkkat etmek lazım, ıcerde tıkırtılar dıreksıonda asınma olabılır.
gıdıs vasattır .D
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |