|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar emin olamadıgım için videoya cektim.
geçenlerde konusuyorduk arkadaşlarla beyin takıcagımı söylemiştim afr düzgünse takmana gerek yok dediler sonradan merak ettiğim için bu videoları cektim. suan integra kelebeğim geldi onu polishleticem emme manifolduda polishlenicek ve araca takıcam dolayısı ile araç biraz daha fazla hava almıs olucak. sizce beyin takıp ayara ihtiyacım varmı bu sekilde kullansam yine verimli olurmu? 2. videoda 2 defa kesiciye giriyorum 210 gibi kesicide araç (bosa attıgım an sağ tarafta polis var) __________________________________ Satılık RedREX |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
kısalı guzel olmuş
afr ayar lazım bence
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
nerden anlıyosunuz ordakı rakamlardan mı omer bende bılgı edınmek babında konuyla yakından ılgılencem apexi afc neo aldımm bana wide band lazım bu hafta sonu onu aldıktan sonra ne ayarlar yapılacak bende sorucam bu konudan ..
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
Son Düzenleyen bLackModeL; 17-11-2011 16:51. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
afr göstergesinin degerlerinden anlasılıyor.
deger düşükse araba zengin 9.1 9.5 deger yüksekse araba fakir 13.5 14.2 e dogru calısıyor demek. bu degerlere bakarak araca yakıt veriliyo veya kısılıyo zenginse fazla hava aldırma imkanın varsa daha cok hava almasını saglatıp optimumda tutmaya calısılıyorsun bundan ibaret. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Ömer kelebeği takıp tekrar dene filtre ne durumda bu arada kirliyse flan temizlersen düzgün bir cai ile biraz daha seni idare eder. Daha sonra duruma göre çip olayına girersin. Benim fikrim bu şekilde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
filtrem iyi değil biliyorum noname bişi hks mantar tarzı havayı bol alan bi filtre ile daha güzel hava çekiceğine eminim oda aklımda aem veya mantar filtre alıcam
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ben kullanıcaktım ama kullanmadan sattım direk beyinden daha güzel ayar yapılıyor
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ne yani
bosa mı aldık bız bunu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sen onu mecbur aldın cünkü senin araca beyin takılmıyo takabilmen için güzel bi meblayı gözden cıkartman gerekli
![]() benm araca afc parasına beyin alınabiliyo o yuzden beyin tercih ediyorum ies için almıstım afc yi __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Kanka degerler suan anormal degil bence ama hks mantardan baska filtre kullanma kelebek ve mantardan sonra bidaha goz atalim afr ye bide sen beyin takmadan afr ye mudahele edemezmisin ??
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
o zaman yarın şu polishler yapılsın sonra bi filtre alayım ardında bi test daha yaparız
safc wafc afc vs kullanırsam mudahele edebilirm
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: loading..
|
ne tatlı yürüyor maşallah
turbolusuyla epey gazlamıştım yanda oturan arkadaşın 4.vitesde 10 yıl yaşlandığını görebiliyorsunuz
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
afr yi sattım ben ama eger kelebek emme işe yarar ise su beyin parasıyla daha güzel seler yapsak güzel olr
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kesinlikle daha mantikli
bu videoda egzostun takilimiydi ??
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Takılı kanka megan racing carbon vardı
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Ne fark eder..
|
offf kendimi gördüm sanki
__________________________________ Can CEYLAN |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
maşallah ömer güzel çeviriyo
sende kısa mı var ? bende artık sıkmak istiyom yaa offf içim gitti
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|