|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
arkadaşlar merhaba,
bugün aracıma antifreeze koydurmaya gittiğim bi yerde, tabiri caizse kıyada köşede bi yerde sadece yağ satan bi esnaf vardı. baktım castrol edge 5-40 yağda satıyor 4lt. dedim fiyat sorayım. ilginçtir ki aynı yağı carefour-kipa gibi marketlerde 95-100tl arasında iken adam 80 lira dedi. içime şüphe düştü. castrolün bu yağlarında dandik sahte olayı felan var mı? duydunuz mu hiç? hatta 4 + 1 lt ye toplam 100 liraya veririm dedi. açıkcası bana çok ucuz geldi. fiyatta bir anormallik mi var yoksa adam hakkaten mi ucuz satıyor? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Evet pıyasada merdıven altı tabır edılen Castrol Edge ler mevcut
onun ıcın guvendıgınız bıldıgınız yerden almanızı tavsıye ederım __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
yakında arabalarında sahtesi çıkacak bu gidişle bu nedir yaa insan bişey almaya korkar oldu
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hıpermarketlerde pahalıdr hocam
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bu arada Castrol egde 10-60 ve 0-40 ya ısteyen olursa orjınal yardımcı olurum
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
Marketlerde felan pağlı oluyor hep
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus
|
pahalı olan malzeme kaliteli olcak diye bir şey yok . önemli olan çakma olmaması
mertcan abi peki nerden anlarız orjinal olmasını
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Ben castrolumu castrolun resmi sitesinde yazan yerlerde. aliyorum. Bu arada 10\40 kampanyali zaten. Karton kutuda 4lt alana 1lt bedava seklinde ambalajli
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Mobilinde cok cakması var dikkat etmek gerek
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
nası ayırt edebılırız kutusu paketı cınsı rengı ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yağın tadına bakın anlarsınız
![]() şaka tabı ![]() kutunun ustunden fln bellı oluyor toptancı gelınce detaylarını ogrenır yazarım buraya
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
fiyatta sorun yok.... bende yetkili bir satıcıdan 75 liraya aldım 5X40 edge yi....ama sizin aldığınız sahtemidir değilmidir bilme şansım yok....
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 | |
![]() |
) tadı guzeldır ama yagın bıraz dılın gay gay eder o kadar
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Daha once benimde basima geldi ve castol u aradim inanilmaz derecede ilgileniyorlar bu konuyla 80 tl ye alinan urun sahte degildir belki ama cok uzun sure kalan yaglar yagin raf omru var bunu belli etmek icin yeni urunlerde tarih var brn biyerde 5-40 i 50tl ye gormustum bunlar sahte oluyor genelde dikkat etmek lazim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2001 Clio RS
|
yapı daha almadım. alıcam inş. ama o zaman hipermarket tarzı yerrlerden almak en mantıklısı.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Ben bir yağcıya sormuştum toptancıydı. Castrol alırken oda ordaydı ben sordum. Yalan yanlış bilmiyorum ama şu şekilde bir bilgi verdi. Kapağı aç jelatinin üzerindeki castrol yazılarını tırnağınla kazımaya çalış çıkarsa sahtedir. Çıkmazsa değildir demişti. Birde şu var dedi araban atıyorum normalde 10 bin km de 1 lt eksiltiyordur sahte yağı çok daha fazla eksiltir dedi.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: vti
|
İlla sahte olcak die bişey yok spotda olabilir.
__________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
sahtesini gerçeğini bilmem ama hiçbir ürünü marketteki fiyatıyla yargılayıp değerlendirmeyin bence süpermarketler her zaman dışarıdan pahalı olur.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
Bende 60 a alıyorum. Ama sahte değil
__________________________________ kimse beni sevmiiiii