|
|
#1 | |||
![]() |
Beylikdüzünde oturuyorum.Haliyle Maslak oldukça uzak(Gerçi maslaktada işin ehlini bilmediğimden 2 sefer 2 farklı dükkana gittim montaj için ve memnun kaldığım birini bulamadım).Arabayla gidip gelmek 100 lira ustaya vericeğim montaj parası ile benzine vericeğim hökümet vergisi birleşip canavar olmaması taktııracağım parça fiyatlarını bulmaması daha beteri 4 saatlik işin 12 saatte bitmemesi iki kişinin yapabileceği iş için 6 kişinin işe dahil olmaması (Acı tecrübelerimiz mevcttur).Bu civarlarda en azından maslak kadar uzak olmayan Herşeyden önce her arabadan anlamıyan(!) özellikle Evo & Subaru gibi arabaların modifiye işini yapan (İşin başından kardeş bunu daha önce monte etmedim yada bak bunu takarım ancak kötü olur verimsiz olur.Şu parça lazım bu malzeme eksik bu uymaz diyebilecek dürüstlükte ve işe hakim illa para kazanıcam diye kasmaya kalkmayan kendini ve bizi perişan etmeyen) dükkan,tanıdığınız bildiğiniz usta varmı?.Özellikle aracıyla mod işine girmiş ve memnun kalmış Evo sahipleri bir bakarsa sevinicem.Sağlam güvenilir bir usta bulsam dükkanından ayrılmıyacam sürekli gidicem.Bu civarlarda olmadı bari Maslakta bulayım zor kazanıp beğenmediğim işçiliğe avuçla verdiğim paralara değsin.
__________________________________ Modification = Japaneese. Son Düzenleyen blood_shed; 23-11-2011 02:08. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 35r ivo x--polo GtI
|
Topkapi sanayi savaş motorsport savaş ustayi tek gecerim...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
iki telli tarafı daha yakın değilmi size? Bağcılar güngören sanayi sitesi diye bir yer var o tarafta cünkü.. orada motor ustaları v.s. var, gerçi işini iyi yapan varmı yokmu bilmiyorum ama, araştırmak lazım o taraflarda da otomobille ilgili iş yerleri cok fazla cünkü.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ikitellide hjer taraf çıkmacı aradığımız daha çok motor modifiye işlerini profesyonelce yapabilen bir yer paşaoğlu gibi mesela.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EJ9 + öğrenci akbil
|
evo sahipleri size yer tavsiye ederlerben.yer bilmiyorum ama ikitelli.sanayiye gitmeyin sizin araciniza göre biryer değil.
hem maslak o.kadar uzak değil yahu.ben hergün okula gidiyorum beylikdüzünden
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Topkapi sanayida savas usta savas motorsport siddetle tavsiye ederim.
Tel:05322266365 __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]() |
Maslak sanayi ye gitmek istemiyorsan Topkapı Savaş motorsport
Goki,ZD |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
esenler otogarın orda crm performans suat usta var.işinin ehlidir tavsiye ederim
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
CRM PERFORMANCE yi bende tavsiye ederım, bu aracları kullanmıs, bu araçları yapmış bi ustadır kendısi.
bence aradıgın tarzda bi yer orası. __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]() |
topkapı Savaş usta
topkapı goofy Rıfat usta bayrampaşa Crm Suat usta bunların 3 üde subaru,evo konusunda deneyimli tecrübeli ustalardır __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]() |
sanko atolye özgeye gel
ama sulhi ile ceme takılma alkolik olursun fedai usta ve serdarı tanı yeter
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: STI
|
Topkapi Savasmotorsport , sana en ideal çözüm gibi duruyor
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ZPU civic ...
|
maslak doğan usta (mekateknik) keyfi yerindeyse yapar
esenler bayrampaşa tarafı crm suat usta ama bence hem makaramı yaparım hemde arabam iyi bi ustanın elinde olsun diyosan SANKO SANAYİ SİTESİ ATÖLYE ÖZGE FEDAİ USTA işin sonu .. __________________________________ toprağımızınn üstünde şerefsiz yaşamaktansa toprağın altında yatmayı şeref sayarızz ... 0532 687 45 61 yasin GÜNER ... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum malesef b.çekmecede. İnsan lanet ediyo 2 kere gidip gelince
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Sanko Atölye Özge ye git kapının önündeki (Subaru Evo Honda) araçları görünce heh benim aradıgım yer burası diyeceksin zaten
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Kusursuzlar fedai usta teşis koyucak serdar usta yapıcak, sezgin ustaylada teste çıkacaksın
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |