|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo Şahin (Champion)
|
X16Xe tigra,corsa gsi Emme manifold-dereceli eksatrik ihtiyacım var ve atmosferik olarak en kolay ve uygun yollu nasıl yüklerim.. Teşekkürler...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
acil aranıyor arkdaslar
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
emme manifoldu ve yazılım konusunda yardımcı olabilirm..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
mantzel+egzost+filtre(cai) bide son değilse de , chip
![]() kuduruk bişeyler ortaya çıkar merak etme , bende de vardı da ben maddiyattan dolayı yapamadım , hala uktedir
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Audi A4 ( B5 ) 1.8T ( AEB )
|
mantzel x16xe diye arastir.
orjinal biraz pahalidir, cakmasida ayni isi görür. mantzel + chip . fiyat performans olarak en iyisi bu ikisidir. motorun durumuna göre +20 ile +25 ps civari bi getirisi olucaktir. yetmez daha da fazla istiyorum diyorsan , bosuna atmosferikle ugrasmak yerine direk turbo ya gecmeni öneririm. __________________________________ Batuhan M. Ince |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corsa b
|
sahibinden de arat kesin vardır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
ORJİNAL MANTZEL POWERBOX CORSA TIGRA ASTRA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 70000915
böyle bir link buldum , __________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
![]() merivada kullanmak istedim nasip olmadı düzgünce boyamıştım Ankaradan se®k@n nick'li kardeşim aracı olmuştu Armağan bey'i tanımasamda se®k@n çok iyi bir insandır bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ![]() not: Mantzel orjinaldir. forumları araştırırsanız gaz kelebeği için olan parçanın cat çizimlerini bulabilirsiniz
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |