|
|
#1 | |||
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
![]() mesela bir port polish örneği. ciddiden kastım böyle bir işlem cnc de yapılmış.![]() orjinal ile karşılaştırmalı kapak flow testi. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -ER-, 10ur_K, 131mirafiori, ACYV, ademsezer, atakan, bilalMW, Blackbird, bLackModeL, By_HaNNibaLL, cabriolet, CGR328, Day Walker, DC2-R, dc_crx, DENON, dragon07, EK648, erdem325, ErmanArseven, FaBeRgE, ferhat-a, gsi_club, GökhanAk, Hüseyin, hüsor, ibooo, ice, imhotep, JDM VTİ, JenGoO, KCANN_220, KMR2-GT, kolaylı, KSE71, M U R A T, MiaMi, mikahakinen, miniks, mstpower, nakayama, o.güngör, OmeR-FE, onursumer, Ozzy45, pENdor, qency, searock///, Selman, SkY, trgy, tuner faruk, tyMu, ukku, VTec SeCo, YavuzNaz, yearone, ZFR 37, Zorbey, _muhaRRem, __FrK__ |
|
|
#2 |
![]() |
parmağımla bile zor hissettiğim pürüzlerin temizlenip parlatılmasıyla alınan farka bak. Sen neye kadirsin cnc. !
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
O konulan fotograflar yüzeyde pürüz varmı yok mu şimdi ben anlamadım böyle çizik çizik mi yoksa düzmü o yüzey?
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Kapak güzelmiş ben bir yerden hatırlıyom böle bişi
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Türkiye'de CNC ile kapak işletmiş olan varmı. Yurt dışında yaptırılan yada yurt dışından hazır getirilen kapaklar hariç. Burada yapılan.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aynen bende merak ettim .. Peak Garajdan Serdar abi yapıyor diye biliyorum sadece ..
__________________________________ Japanese Express INC / Cyprus Aftermarket & Used JDM Parts 0533 86 21 333 0542 86 21 333 ` sales-japexpress@hotmail.com ` http://techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=65 Son Düzenleyen DC2-R; 26-12-2011 00:25. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
TechWorks
|
bildiğim kadarı ile 5 eksen kapak işleyen cnc makinası türkiyede yok olsa bile programı yok. 5 Axis CNC Cylinder Head Porting Centroid CNC. Hi res version with Digitizing - YouTube __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
Son Düzenleyen B.Aktepe; 26-12-2011 10:06. |
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: EJ9 1.4 i.s otm swap adayı:)
|
bilal abicim program sorun değil hiç 5 EKSEN cnc işleme merkezi olsa program için paket cam programımız var.makina olsa kapakları bu hale getirebilirim.bu işlem parlatma değil portların geometrik ölçülerini değiştirmek oluyor.yüzeydeki takım izlerinden böyle anlıyorum ama belkide genişletme işleminden sonra yüzey pürüzsüzlüğü için polish proseside yapıyorlardır ve yapmalarıda şart bence.portların duvarlar cidarları böyle kaba kalırsa akan hava vizkos olarak çok etkilenecektir ondan sonrası için portlar polish ten geçiyordur. ayrıca bilal abi sormak istediğim şu.ek kasanın ön yürüyeninden eg nin ön yürüyenine geçmek demek tam olarak hangi parçaların eg den alınıp ek ya takılması demek oluyor.bu konuyu detaylı cevaplarsan çok mutlu olurum.. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Ben bi sarı evonun kapagını gördüm oda yurt dışından geldi
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 | |
|
TechWorks
|
bu işi yapsan yapsan sen yaparsın usa de bu işin bedeli 1850$ tr de kaç kişi yaptırır
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
Son Düzenleyen B.Aktepe; 28-12-2011 15:06. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... Son Düzenleyen B.Aktepe; 28-12-2011 15:06. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
TechWorks
|
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
bilal sen buna kapak gönder 2 sene o kapağı beklersin demedi deme
![]() aslında günümüzde prof araç yapanlar için ve yapılan harcamalara bakılırsa 1850 $ pek abartı bir rakam değil gibi
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
benım kalıpları işleyecek tezgah bulursam anca o zaman olur senın dediğin bilal
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
|
TechWorks
|
bence biraz fazla. ![]() vallahi çalışma yaparım derse boş kapak ayarlayıp yollayabilirim. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ben bu işe girerimde kaç tane bılal aktepe var türkiyede ??? aç kalırız aaaaç
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 | |
|
TechWorks
|
![]() ama dediğin gibi aç kalırız dartonu çözmedin ki bana kapağı geçtim line honing içinde birşey bekliyorum senden bir projem var, malzemeleri alıp gelicem müsait olduğunda 1-2 hafta
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |