|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
s2ooo lere vsa daha sonra uygulamak mümkünmü acaba ? serviste falan yaptırılması mümkünmüdür
ve vsa lı s2ooo ile vsa 'sız s2000 arasında kararsız kaldım vsa olmayan bir s2000 'e para verilmeye değmezmi . illa vsa mı olması lazım piyasası biraz zayıf sanki |
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
tuner camiasında vsa'sız sevdası var ama bende merak ediyorum bu soruya cevabı. Evet s2000'ciler nedir yorum ?
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: A5 Coupe - S2000- İX 35
|
Yaklaşık 5 yıldır S2000 kullanıyorum, vsaya ihtiyaç duymadım . Bugun gene S2000 alacak olsam tekrardan mumkun oldugu kadar temız vsasız araç bakmaya çalışırdım.Vsa nın kullanışlı oldugunu dusunen arkadaslar vardır illaki ama ben vsasız araç taraftarıyım
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Misafir
|
serviste uygulamak mümkün mü peki daha sonra ? |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
herkezin tercihi değişir tabiki ben 1 yıldır s2000 kullanıyorum kendi arabam vsalı ancak abiminki vsasızdı toplasan 4 kere binmişimdir onada herseferinde beni korkutmuştur araç ancak abimde vsa nın bi işe yaramadığını savunanlardan ben ise vsasız s2000 e binme taraftarı değilim...
Belkide vsa biraz kişinin araba kullanırken kendine hakim olabilmesiyle alakalı.... __________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Düğmeyle devre dışı bırakılamıyormu VSA? en azından bizim accordlarda öyle.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
düğme aynı şekilde çalışıyor zaten
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
ozaman ne die illa VSA sız bakılsın değilmi?
VSA lı alın isterseniz devre dışı bırakın.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 01'106 gtı
|
ama abi vsa lı s2k nın gaz kelebeği elektronik vsa olmayanlar ise elektronik değil öylede bir farkı olması lazım
__________________________________ Antalya Yapım Ekibi gtı
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
|
Misafir
|
gaz kelebeği konusunda hiç bi fikrim yok vallaha
öle vsa lı alın demesi kolayda bulması ve rakamlar biraz zor )
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Taban2k
|
Herzaman Diken üzerinde gitmek,olur olmadık yerde arabanın istem dışı arkasını bırakması insanı bazen arabadan sogutuyor.Ha bu düşük hızlarda belkı sorun olmuyorda yuksek hızlarda hatim indirtiyor.Başıma geldiğinden biliyorum 3ü bitirip sertce 4 yapıp debriyajdan ayagımı cekınce araç bana unutamayacağım zor anlar yaşatmıştı
o yuzden vsa lı al kafan rahat etsin şurayada yan yan gireyim dediğinde kapatırsın olur biter nacizane tavsiyem.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: "Road Runner EVO IX"
|
VSA olmayan bir s2000 daha safkan ve haliyle daha zor kontrol edilen bir arac. VSA olan modelin avantaji ekstra guvenlik ve flashpro kullanabilme avantaji (695 dolara standalone beyin gibi ayar yapma imkani sagliyor). Filtre headers gibi bolt on uygulamalar yapacak olsam VSA'li olanini tercih ederdim. Turbo, kompresor gibi uygulamalar yapmak icinde VSA'siz olani tercih ederdim.
VSA'siz para etmez, VSA'li para eder diye bir sey soz konusu degil, ikiside S2000'dir, ikiside hondadir, ikiside candir
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 | |
![]() |
![]() Ama tabi al sana proje şöyle de olabilir, vsa'lı s2000 alıp gaz kelebeğini telliye çevirmek. Mümkün müdür, s2000'ciler ?
__________________________________ Çalışmak yeteneği yener; yetenek çalışmazsa! |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 01'106 gtı
|
şu piyasada temiz s2k bulduktan sonra vsa-vsa sız çok ta farketmez heralde
__________________________________ Antalya Yapım Ekibi gtı
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
|
Misafir
|
yok benim herangi bi turbo desteği veya benzer bir planım yok .
olan gücü bana yeter +görsellik tatmin edici s2ooo candır hala rekoru kırılamayan bir teknolojidir olsunda çamurdan olsun bakalım artık kısmet aldım zaman görücez inş
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
yanlız vsa 'nın serviste uygulanması hakkında kimse bilgi vermedi galiba mümkün değil
)
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
vsalımı - vsasız mı diye düşünüyorsanız zaten direk vsalı olarak almanız kullanım açısından size kolaylık sağlaycaktır
vsasız için s2000i araç olarak değil hobby olarak görmek gerekir, yoksa ızdırap olur sizin için...şimdiden hayırlı olsun ![]() (sonradan vsa eklendiğini ben görmedim duymadım, ama yapılmayacagı anlamına gelmez, ama ekonomik olucagını sanmıyorum) __________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Bu konuya cevap bulabileceğini sanmıyorum,vsa lı aracı olan ben vsa sız araca binmem der vsa sız araç sahibide vsa gereksiz der içinden çıkılması zor bir durum.
Ben alacak olsam param hangisine yetiyorsa onu alırım,düz bir mantık oldu kusura bakmayın
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
How hard is it to add VSA(traction control) to Ap1? - S2000 Forums __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:07 ::::

VSA lı alın isterseniz devre dışı bırakın.

nacizane tavsiyem.