|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Beyler şimdi şöyle bi problemim var.Bazı arkadaşlar bilir ben arabamın yakın zamanlarda bazen ok gibi hızlandığnı bazende istikrarsız olduğunu söylerdim.dün bujilerimle alakalı herşey ve baskımda değişti.zaten bitmişti şuan kalkarken farkedilir şekilde yenilendiğini anlıyorum.Ama problemim hala geçmedi diyebilirim 1-2 hızlandım 3e yapıştırıyorum ilk bin bin beşyüz devir araba kıçını yere vuramıyor ondan sonra farkedilir derecede hızlanmaya başlıyor.dün ilkan usta 1.6 araba yokuş yukarı basıyorum hayvan gibi gidiyo fazla takma desede ben inanıyorum psikolojik değil avucunuzun içini üflerken elinizin kenarlarını azıcık açıp rahatlayıp kapattıktan sonra kısıldığını düşünün aynen öyle tepki alıyorum arabadan.bütün emme borularım da değişti. ya benzin pompasından şüpheleniyorum yada enjektörlerin pisliğinden siz nediyosunuz ?
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
benzin pompası, hava akışmetresi, oksijen sensörü, aracın voltajını da ölçtürün bi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hava akışmetresi ve voltajla alakasını biraz açarmısın
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
akış metre dediği maf yada map sensörlerinden hangisi varsa onu temizlersiniz
voltajla alakalı düşüncem voltaj düşükse iyi ateşleme olmasını engeller pompada sorun yoksa regülatörüde kontrol edin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Kara Tren (Greenpeace) CUPRA :)
|
Aracı hiç bilgisayara bağladınız mı ? Sitede daha önce hava akışmetrenin temizlenmesi anlatıldı temizleyip değişim varmı bir gözlemleyin hata yoksa.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
wav kardesım benım gıbı rahatsıza pc ye bagladınızmı mafı temızledınızmı dıye sorular sormayın ayda 1 makınaya baglıyorum mafıde 1ay once temızledım
zaten ondan dert ettım dunyanın parasını harcadım yarısı hadı buda yenılensın dıye cogu seyı yenıledım sıkıntımı gıderemedım voltajı olcttureyım varsa kıllık onu hallettırıyım yoksa enjektoru temızletıp regulatore baktırıyım oda olmazsa emınım pompadan
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
aracını çalıştırırken arkadan vızzzzz diye bi ses geliyormu eğer öyle bi ses duyarsan benzin pompan sorunlu. bu da çekişte düşme yığılma gibi sorunları yapabilir. birde az benzinle yolda kalırsan (bende olmuştu) pompanda sorun olabilir..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
cok sukur ceyregın altına hıc ındırmedım bu zamana kadar buyuk ıhtımalle pompa cunku enjektorlerım olsa hızlandıkca tıkanır bu ılk tepkımelerde kısıp sonradan acıyor actıgıda saglıklı halı gıbı acık olmuyorda neyse pompa basıncı gıbı bı hısse kapılıyorum bı elektrık tesısatını kontrol ettırıyım olmadı pompayı degıstırıcem.soyle bı ıhtımalde var pompanın motoruda kendısıde ayrı satılabılıyo motoruda olabılır var bu aralar bende bı bahtsızlık ne cıkıcak ogrenıcez nende merak edıyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ......
|
Geçmiş olsun. Benzer sorun 1.6 da olsa bir arkadaşımın aracında olmuştu.HAtta şuan da tekrardan baş göstermiş.Bazı anlarda bi gitmemezlik isteksizlik ve sabahları ısınana kadar hafif silkeleme durumları var.O da gene pompasından şüpheleniyor.
Yanlız benzetme de harika '' avucunuzun içini üflerken elinizin kenarlarını azıcık açıp rahatlayıp kapattıktan sonra kısıldığını düşünün''
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
p.m ıle ılgılenen arkadaslara tesekkur edıyorum dıkkate alıyorum...
Bu vacum switch valve ne oluyo ne ıse yarıyo alakası varmıdır ? Ben mesajda emme hortumlarnı degıstım dedımde sorun ordaymıs gıbı olmasın ben onları keyfı degıstırdım emmede problem oldugunu sanmıyorum hayvan gıbı emme sesı gelıyo cunku kısma yok tıkanma var __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
parça değiştirmek elbette dogru olabilir ama sunu unuta derim dostum yakıt aldıgın yerin yakıt temizliği durumunuda göz ardı etme
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M3 & 520d
|
pompadan önce benzin filtreni de bir değiştir istersen..
__________________________________ 40 yıllık egzoz monifoldunun "headers" olduğu yerden.. |
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
filtremde değişti şüphelendiğim parçalar kaldı sadece __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:09 ::::

zaten ondan dert ettım dunyanın parasını harcadım yarısı hadı buda yenılensın dıye cogu seyı yenıledım sıkıntımı gıderemedım