|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: coper's
|
filtrenin doğrudan rüzgar alması ne kadar mantıklıdır performans kaybı yaşatırmı?yada +sımı olur arkadaşlar?? yoksa sadece motordan uzak olması yeterlı olurmu?
Son Düzenleyen red_; 16-01-2012 12:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Focus
|
motora soğuk hava girmesi performans açısından çok önemli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Maf'lı araçlarda doğrudan gelen rüzgar Maf'ın voltajını değiştireceği için mantıklı değil.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
bir hava odacığında sakinleştikten sonra içeri girmesi daha mantıklı bence.. bir kaç aracta görmüştüm, direk tampondan dışarı verilmiş filtre.. 120-140 km süratle giderken hali nice olur
kazanctan cok kayıba sebep olacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aracınız 106gti ise çok iyi olur. genelde kazan sistemi olan(üçgen gibi) kutuiçi açık filtre yapıp ön panelden ufak bi traşlamayla direk soğuk hava çekmen en sağlıklısı olur.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
bence + sı olur niye - si olsunki yani ? nekadar hava okadar köfte
![]() ben eski arabamda ilk önce boruyu aşşa tamponun altına doğru verdim tamponu delmeden baktım olmuyor... sinyali söküp sinyal yuvasından çıkardım ![]() size şöyle anlatıyım... tampona doğru verdiğimle sinyalden çıkardığım arasında çok baariz , aşırı derecede anlaşılır bi şekilde artış oldu...
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ae101 Gli
|
istediğiniz kadar rüzgar alan yere koyun filtreden geçen bütün hava emmeden içeriye alınmayacaktır önemli olan havanın türbülanslı bi şekilde içeriye gönderilmesi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |