|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: CıvıC Vtec2
|
iyi günler arkadaşlar.Size bi konuda danışmak istiyorum.Geçen gün arabayı satmak için bi galeriye gittik ve gittiğimiz arkadaş honda hastası oldugunu söyledi ve bu vtec 2 lerin bide 120 hp lerinin oldugunu söyledi.bende bildiğim kadarıyla yok dedim ama aklıma takıldı bunun doğruluk payı var mı acaba ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 2001 1.6 İes
|
Hiç duymadım.
__________________________________ XVI JDM LV |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sallamış o honda hastası arkadaş, vtec2 lerde ıkı tıp motor var ülkeye giren d16v1 ve d16w7 , w7 olanlar japon montaj v1 olan da yerli montajdır
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
|
![]()
|
aynen abi bende senin bu söylediklerinin aynısını söyledim oda tutturmuş bi es lerin motoru ls den farklı onlar 120 hp diye tamam dedim sn biliyosan doğrudur dedim
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
sallamış
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
|
![]()
|
biyerde de d16v1 lerle d16w7 arasında tork farkı oldugunu okumuştum doğruu mu acaba ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
onu bende duydum öyle bır söylentıdır gidiyor ama, büütün parcaları aynı sıkıştıması egzantrıgı herşeyı aynı ıkı motor dan neden dıgerınden torku yüksek olur ona anlam veremedım ben , tork konusunda emın değilim ama farklı oldugunu düşünmüyorum kendi adıma
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]()
|
gayet kesin bi şekilde yazmışlardı hemde d16w7 lerin diğerinden 10 nM daha fazla oldunu söylüyodu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yanı 162nm tork varmış öylemı , ben w7 lerde v1 lerden farklı en ufak parça görmedim neresınden cıkarıyo 10nm fazla torku garip
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: HONDA CIVIC VTEC II
|
araya bıyere kucuk bı turbo sıkıstırmıslardır belkı kı Yusuf abı
) kıl'a delık açan adamlar yapmıstır bıseyler bu japonlardan korkulur
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: History: 94 Vectra S, 96 Tigra 1.6, 98 Civic 1.4 HB, 00 Clio HB 1.6 RXT Present: 05 Civic 1.6 Turbo
|
ek bilgi cok az sayıda 1,4 u var non-vtec olarak 90 PS civarı guc uretiyor. D16V1 / D16W7 fark yok diye biliyorum.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CRX VTEC...EK9 ENGİNE
|
soyleyen yıne ınsaflıymıs,bır gun benım crx yanına bırı geldı bendede aynıs vardı dedı ama onun kı 2000cc mıs
ne yaptıysam ne dedıysem 2000cc motorun bu araclarda olmadıgını anlatamadım,benım aracım 130hp deyıncede senın kı dandıkmıs dedı gectı gıttı![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]()
|
ya bilmediği halde bu tür konularda ısrar eden insanlar çok canımı sıkıyo
bilmiyosan sus arkadaş ya ısrar etmenlerindeki mantık ne onuda çözebilmiş değilim de zaten
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: es7
|
D16W7
VTEC-E Found in: 2005–2007 Honda Civic Vti-L/ Vti (Asia) Displacement:1,590 cc (97 cu in) Compression : 10.9:1 Power : 115 hp (85.8 kW, 117 ps) @ 5600 rpm Torque : 112 ft·lbf (15.5 kg/m, 152 Nm) @ 4300 rpm Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder) Redline : 6100 rpm Limit : 6200 rpm Fuel Control : OBD-1 MPFI ECU Code : PM12 Also found in 2001–2005 Honda Civic ES (Europe, Turkey, Singapore) Same as above, except: Power: 110 hp (82.0 kW, 81 kW) @ 5600 rpm Torque : 112 ft·lbf (15.5 kg/m, 152 Nm) @ 4300 rpm Redline 6100 rpm Limit 6200 rpm bu yardımcı olur sanırım __________________________________ SPECLERİNİ YERİM SENİN (SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ ) ![]()
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
|
![]()
Otomobil: Tuncay Enis | Automobile Photography
|
ıkısının arasındakı terks fark montaj ben o bılmıs arkadas ies lerden bahsetmıstır
)
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:15 ::::

ne yaptıysam ne dedıysem 2000cc motorun bu araclarda olmadıgını anlatamadım,benım aracım 130hp deyıncede senın kı dandıkmıs dedı gectı gıttı
(SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )