|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 836A3.000-Dohc
|
s.a beyler aracımın motorundan yağ sızmayı başladı contanın olduğu kısımdan bu bildiğim kadarıyla pek hayra halamet değil sizce nasıl halledilir yeni conta vs.. ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
cok mu az mı barız bellimi sızdırdıgı yer ? üst kapak mı bloktan mı ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Silkindir kapak contasını değiştir düzelir..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ama fiat motorlarda oluyooo cok bellı ettırmeden bıraz sıkıstırıp yuksek devırlerde kullanıysan ondanda olmus olabılırr
dedigi gibi yap yeter
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() dayanamıyorum ne yapayım hemen gaza geliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Marea HLX Mk-2
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ondan oluyoo boyle terletme seklınde ıse sıkıntı yok barız akıyosa yagg hemn degıstır ilerde cok buyuk sorunlar acabılır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
bugün yağına baktım çok şükür yağda eksilmede yok,bir güzel temizledim yağlı olan yerleri 2-3 saat kadar dolaştım bi sıkıntı yok şimdilik haftaya ustaya götürcem bi bakalım bi sıkıntı varmı diye?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sıkıştırma sıkıstırmaa
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: akbil
|
terleme yapmış bence
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bariz rahat ol bence
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Angry Bird Doğan S , Fiat Albea 1.4 multijet
|
tofaş - fiat grubu araçların kronik sorunu zamanla üst kapak contasının eskimesinden terletme yapar yada yağ yakmaya başlar. Bir motor ustasına gösterdiğinizde üst kapak contasının değişme vaktini söyleyecektir size .
__________________________________ Angry Bird ![]() Hayır Yani illa Romantik olalım diyorsan, GeL mum ışığında Lastik Yakalımm
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mjet-jiguli
|
ya arkadaşlar nasıl böyle emin olabiliyorsunuz üst kapakatan veya silindir kapgından oldugunu belki krank keçesinden kaçırıyor belki yag müşüründen kaçırıyor
__________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |