|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Yahu ön tamponumda plakalık var plastik.Plakayı önce cift taraflı bantla yapıştırdım düştü sonra cam silikonuyla yapıştırdım gene düştü.. En son altına üstüne çitf taraflı ortasına silikon bastım gecen gun yıkamada oda düştü....
Yahu bunu neyle yapıştırıcam ilk defa başıma böle bişi geliyor cıldırıcam Plakadan silikon temizlemekten ellerim koptu..3M şeffaflarlamı yapıştırsam napsam onlar dahamı iyi ben hep etli siyah çift taraflılarla yapıştırıodum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
Baran yapıstırmasına ıstedıgınle yapıstır ama dumduz cekme aralarda yagmur suyunun yıkama suyunun gecıcegı kanallar olustur
//--------//---------/// //--------//---------/// /(bosluklar) -(silikon) düşmez
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
çiift taraflı bant+ siyah silikon tamponu söker kanka silikon tam kurumadan su yemiş olabilirmi ? normalde imkansız kadar zor ben silikon+bantla yapıştırdığım plkayı tamponun boyasıyla söktüm :S
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
mıknatıs kullananlar var ama tamponun delinmesi lazımdı sanırım
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
onur noktayı koymus tek yapman gereken budur 3M ın seffaf cıft bant ı bende 4 kere dustu bıde 13tl sadece bı plakaya yetıyor
nalburlardakı 5 tl lık bant 2 arabaya yettı suanda atan yok
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]() |
3m felan bılmemde bızım abıde seffaf ıkı taraflı bı yapıstırıcı vardı uzerunde kırmızı serıtlerı var kı bı yapıstırdım bıdaha cıkmadı
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Rocco
|
__________________________________ TSI |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: VW 1303/Mercedes C180
|
ogs bandı dedikleri bi bant var şeffaf kırmızı koruması var üzerinde blackmodel'in dediği gibi.işini görür diye düşünüyorum.
__________________________________ K 3378 AC |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Rocco
|
Bende arka plakayı yapıştırırken çok hafif eğim oldu bastırmamama rağmen çıkmadı öyle bıraktım
__________________________________ TSI |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
hem plakayi hem tampondaki tum kalintilari cikarin tinerle bir guzel silin daha sonra sanayilerde boya satan yerlerden dayson cekomastik alip surun. istediginiz gibi yapistirdiktan sonra kuruyana kadar kagi bantla tutturun ve mumkunse arabayi kullanmayin. Gec kurur ama beklemye deger.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
3M'in şeffaf bantı ile evleniyor plakalarını yapıştırmıştım. Akşam plakayı sökerken zorlandı. Biraz zorladım tamponun plakalık iptalinin boyası ve macunu plaka üstünde geldi.
![]() 3M. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 93 EG5 D16A9
|
Aynen öyle valla sökmeye kalk tampon gelir abartısız, 3M'e verdiğim paraya üzüldüm gerçekten bu sonucu alınca
__________________________________ Kaishakunin !!! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '05 Evo & '97 Vectra
|
__________________________________ ☻/ /▌ / \ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Yapı marketlerde 3m bantlar oluyor. Dış cephe bandını sökmek için tamponu plastik deformasyona uğratırsınız
3M çift taraflı da iş görür hertürlü..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Ben resim falan göremiyorum.. 3m seffaf bant dediginiz hangisi oluyor link falan verebilirmi biri
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:17 ::::

Plakadan silikon temizlemekten ellerim koptu..3M şeffaflarlamı yapıştırsam napsam onlar dahamı iyi ben hep etli siyah çift taraflılarla yapıştırıodum