|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vw 1200 & Peugeot 106
|
Merhaba.
Citroen C2 VTR alma niyetindeyim. Bi süredir hem techturkey'de hemde başka forumlarda araştırıyorum ama genelde C2'nin dizel modelinden bahsedilmiş o yüzden yeni bir konu açtım. - Yakıt konusunda şehir içi kullanımda nasıldır? - Şanzumanın ve beyinin problemli olduğundan söz ediliyor genelde doğru mudur? - Konfor olarak Peugeot 106'ya kıyasla nasıldır? - Kilometresi düşük mü aramalıyım? Benim VTR tercih etmemin sebebi ablamla birlikte kullanacağımdan otomatik oluşudur yoksa bende dizeli varken benzinli tercih etmezdim ama maalesef otomatik gerekiyor. Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
bence alma eger vtr alacaksan
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
vites geçişleri yavaş deniyordu daha önce açılan konuda.bide pek tutulmadı ne kadar al-sat ta sıkıntı olur oda var.
__________________________________ Yükseklerde gözümüz yoktur. İmza:Alt devir aylavyu tdi |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Yokmu başka yardımcı olabilecek? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
http://www.techturkey.com/forum/memb...saracoglu.html
yanlış hatırlamıyorsam ahmet abide vardı ondan detaylı bilgi alabilirsin __________________________________ Yükseklerde gözümüz yoktur. İmza:Alt devir aylavyu tdi |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: bilimum Citroen
|
bazılarının direksiyon kutuları bazılarının şanzumanları sıkıntılı olabiliyor alırken iyi baktır. 9-10 ltre yakar şehir içi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Teşekkür ederim ilginize. İyi baktırıp alındıktan sonra çok fazla sıkıntısını yaşamam herhalde.
Birde acaba satarken sıkıntı yaşar mıyım? |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Palio Sporting , Doğan L
|
Ya bayanlar otomatikten başka kullanamıyormu?yani bayanların manuel kullanması neden imkansız gibi?Ben şaşırıyorum bazı şeyler inanılmaz garip geliyor bana yav
Vtr tavsiye etmem yakıtı az değil konforu çok değil gidişide tatmin etmez şanzıman problemleri can sıkar cep yakar..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: C2. CRV. TT 2.0tfsi
|
Peugeot 207 triptonic şanzumanıyla aynı olduğunu biliyorum..
VTR kullanmadım ama 2 tane 207'm oldu o zaman ona göre yorum yapıyorum.. Onlar tam otomatik değil.. Manuel'in otomatiğe çevrilmiş hali.. Yani bildiğin debriyaj seti var.. Sadece silecek motorunun aynısını kullanarak otomatikleştirilmiş.. Vites geçişinde de 1 saniye kadar boşluk var.. __________________________________ EnkeiC2
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
aslında 1 depoya şehir içi 650-700km arası yapsa benim için süper olur. Şanzıman problemlerinin bi yazılımla çözüldüğünden bahsedilmiş aslında farklı konularda ama |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() Ama bu durum cebimizi rahatsız edecekse devamlı olarak işte asıl o sıkıntı |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Dizel bi otomatik bakmanız hayrınıza olur hem maddi hem kullanım yedek parca vs bakımından
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
ismim geçmiş , özelden konuştuk emre ile , aynısını burayada kopyalayım dedim , 6 aylık kullanımım esnasında edindiğim izlenimlerin faydası dokunur belki başka arkadaşlarada.
Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 31-01-2012 13:19. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Evet Ahmet abiylede görüştük. Gerçekten kafamdaki biçok belirsizliği yok etti teşekkür ederim ona. VTR gerçekten çok hoşuma gidiyo ve bütçemede uygun ancak aldıktan sonra beni zorlayacak gibi duruyo.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |