|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
Merhaba arkadaşlar
1990 model BMW 520i model m20 motorlu ( döküm emme manifoldlu..) araca eski tip tek nokta Lpg dönüşüm sistemi takılmış.. Bunu sıralıya çevirtelim diye Lpg cimizi aradığımızda bu model araca sıralı sistem uygulandıgında sorun cıkacağını bilgisini aldık, ne gibi bir sorun diye sordugumda ise, uyum sağlamıyor problem cıkıyor diye üstü kapalı bir cevap verdi sağolsun.. çok kurcalamadan kapattık telefonu bitti gitti dialog.. Acaba aranızda direk bu model araca sıralı lpg uygulatmış arkadaşlar varmıdır? yada bildikleriniz nelerdir. Paylaşırsanız çok sevinirim.. Çok teşekkürler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
halen bilgisayar başındayım desem kimse yemez sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Uğraşamam demiş başından savmış.
Eski tek nokta kit takılı arabayla hiçbir LPG'ci uğraşmak istemez. Çünkü çoğu benzinde doğru düzgün çalışmaz. Enjeksiyon sisteminde arızalar meydana gelmiştir vs... Sonuçta hepsi son montajı yapana patlar diye düşünülür. Yoksa motorun bir özelliğinden dolayı değil. Birçok M20 sıralı LPG'li dolaşıyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 1.8t gt35 ---e39 m5--audi s3 8L--octavia RS
|
saçmalamış derim sadece..... çevremde aynı motora sahip 10 larca 520 ve 320 var sıralı sistem takılı
__________________________________ 0-400 = 10.4sn. AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS = ![]() ![]() ![]() E39 ///M5 ![]() ![]() ![]() AUDİ S3 8L ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
niye olmuyormuş yaw anlayamadım sıralı lpg li bi çok m20 biliyorum ben sen başka gazcıyı ara kanka
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaş vallahi, yani cesaretim arttı bu konuda.. o.b.k ve muştu hocam yani bana bunu aacıkca dese ben zaten arabamın benzinde calısırken ki ıvır zıvır hafiften sallantısını biliyorum, benide iyi tanıyor herif, aha bunu sen yaptın diye gidip başını ağrıtacak biride değilim.. bunları düşününce adam neden kabul etmedi diye korktum
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok kankacım sıkıntı yok ankarada twin turbo M20 makinalı e30da bile sıralı lpg var blader erkuta sorabilirsin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
benım fff de de vardı lpg + nos + benzın
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
|
doğrudur valla, ben bu YEŞİL otogaz'ı arayıp yarın sabah bir söveyim.. öncesinde bana avrupa yakasında iyi bir lpg ci önerebilirseniz cok güzel olur ama
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
valla ben 4.levent eski oto sanayide ŞAFAK otogaz var yıllardır ona giderim mercedesin ayarınıda o yaptı Allaha şükür aldığımdan beri patlama çatlama tık demedi
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
İstanbul'da Şafak otogaz iyidir. Ben de öneririm.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
valla o tarafları pek bilmem başkan
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
eyvallah muştu ustacım, ben yinede leventteki şafak otogaza bir uğrayacağım
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
ben ankarada LPG li M5 gördüm
5.20 ne kü __________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
evet m5 var prince marka lpg li
ama yeni nesi bi motor sonuçta m20 eski ![]() uğraşmak istememiş adam belli |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
sabah arayacağım beni geri çeviren ustayı..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Aha Atın intikamı olcak desene
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |