|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GTI-6
|
arkadaşlar 106 gti var f1 ayna montaj edıcez ama alt kısmı farklı oluyor takan arkadaşlar varsa yardımlarını beklıyorum
__________________________________ www.facebook.com/ekphotoshoot www.twitter.com/kicker53 www.facebook.com/kicker53 99' GTI-6 200hp+ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
sitede sarı 106 da vardı görünce yazar sanırım bide sahibindende vardı parçası ile hali
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: civic ek
|
tek çare fiber ........
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
görsel olarak ben çok beğeniyorum ama kullanış olarak 5 para etmez sol taraf eh işte biraz gösteriyo ama sağ tarafın göstermesi için aşırı içe bükmek gerekiyo oda görüntüyü baya bozuyo onun haricinde her önüne gelen bi ... varmış gibi elliyo sürekli ayar yapman lazım ben illallah edip sökmüştüm orjinallerini taktım ayna ayna değil 106 ekran plasma gibi gelmişti
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
aksesuar cılardan pod alıcaksın, fibercinin yolunu tutucan başka yolu yok, F1 pod dönüştürücü yok 106 için..
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
kendi aracımıza takarken z3 top aynanın aparatı vardı elimizde 106 uyumlu birebir f1'de uyuyor istersen araştırırım
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: GTI-6
|
öztürk tunıng olarak desteklerini bekliyorum yabancı degıliz ![]() fikirleriniz için herkeze teşekkür ediyorum . __________________________________ www.facebook.com/ekphotoshoot www.twitter.com/kicker53 www.facebook.com/kicker53 99' GTI-6 200hp+ |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |