|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: var
|
FN2'ye neler yapılabılır..EP3'tekı sesı, performansı alablırmıyız??
Artıları ,eksilerı nedır?? Tesekkurler...... __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
hondata kpro reflash takabılırsın toda headers ve ara boru son uyumlu olan caılerle guzel bı hale getırebılırsın
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: var
|
EP3'un parcaları uyar mı motor modıfıyesınde??? (conta,egzantrık vsvs..??) saol abı bılgı ıçın.. __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
motor parcaları uyar,yırtıcı sesı alırsın nıye alamıyasın makıne aynı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
biraz bekleyin geliyor yapılısı yakında....
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
çok merakla bekliyoruz :=)
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
ben şööle söliyim ep3 ten aşşağı kalıcağını sanmıyorum hatta daha yırtıcı ses alacağını söyleyebilirim, benim aracımda şuan headers egzos olmadığı halde gelen ses mükemmel, yakında videolarını çekicez zaten dinlersin..
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]() |
selçuk ozaman ep3 e olan toda ince conta fn2 ye olurmu
ki bana göre olması lazım makine aynı değilmi.. yoksa farklı bişeyler varmı yada oluyorsa arattırma yaptığımız sitelerde neden ep3 e uyan motor parçası fn2 ye olmuyor diye gösteriyolar.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
![]() Belki ondan olabilir. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
FN2 satılıp EP3 alınabilir
![]() şaka bir yana ingilteredeki fn2 forumlarını takip etmek lazım.. vardır bişeyler.. __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
hayat bu herşey olur.. ben ep3 sattım, mk1 clio almaya çalışıyorum mesela
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Akpil....
|
bende fn2 yaptırıyorum bakalım ne olcak ama uçak olmıyacagı kesin bizim bu fn2 ler baska bahara kalmaz inşallah
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: dci
|
fn2 şu an emekleme döneminde...
bence çok şey başaracak ama henüz erken... ve birçok insan önyargıyla yaklaşıyor , üzerinde fazla mesai harcamıyor ayrıca ep3 e kıyasla çok daha fazla elektroniğe boğulmuş olması bence bir dezavantaj fn2 için ; -cai var , hatta gruppeM de var -headers var -hondata var -catback var daha ne olsun? bütün bunları uyguladıktan sonra hem ses hem de performans olarak çok farklı bir araç olacaktır... aynı modların yapıldığı bir ep3 ile yine başedemeyebilir orası ayrı tabii... ama maksat ep3 geçmek mi yoksa ciddi yürüyen bir fn2 sahibi olmak mı?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Kesinlikle + Si Şuan EP3'ün olduğu güzel durum ve önünün hem elektronik hem mekanik anlamda daha açık olması fn2'yi arka plana atıyor insanlar pek özenle üstüne düşmediler uğraşmadılar daha. Yakında onunda sırası gelicek bence ve fena işler başarır kesinlikle Honda yeni kasa bi Type-R 'ı boşuna çıkarmaz kundaktaki padişah misali şuan , padişah tahttan indiği gibi yeni padişah FN2'dir |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
FD2 CTR yi çıkardı ya işte, 225 hp... FN2 soft typer olarak avrupaya sunuldu..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 11 Cupra-10 Suzukı sx4 at-07 Mıtsubıshı fuso f859e-01 as950-Kepçe-Forklif-10 150cc Kanuni...
|
bence fn2 gelecegi çok parlak.bu yaz daha çok mlzm si çıkacakmış.şahsi fikrim ep3 satsam alırım kırmızı 08 2009 fn2 binerim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
106gti ile cooper s gibi aslında ep3 ile fn2 benim gözümde
zaman lazım sadece biraz ve fn2 yi yerden yere vuranlarıda net olarak anlayamıyorum... __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
fn2 lerin parça sıkıntısı yaşadığı gerçeği sadece türkiye ile sınırlı değil bütün avrupa aynı durumdan şikayetçiydi, daha çok ingilteredeki fn2 kullanıcalırının yapmış olduğu baskı sonuç verdi ve 2010 başından itibaren japonyaya 11.000 ad. euro civic type-r gönderildi, şuan parça anlamında üzerinde çalışan çok fazla marka var ve benim tahminim mayıs gibi satışlar başlar diye düşünüyorum,
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:21 ::::

ki bana göre olması lazım makine aynı değilmi.. yoksa farklı bişeyler varmı yada oluyorsa arattırma yaptığımız sitelerde neden ep3 e uyan motor parçası fn2 ye olmuyor diye gösteriyolar.