|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
Arkadaslar Bu son 1 aydır ' ARA ARA' Tam Gaz yaptıgımda Dusuk Km'lerde El frenı ıkaz Lambası Yanmaya basladı Gazı bırakınca sonuyo. Bunun nedenı ne olabılır. Bı abım Fren hıdrolıgı olabılır dedı ama Ben yınede sormak ıstedım yardımcı olursanız sevnırım. arac 2000model civic otomatık |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
aynen hidrolik
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
frenlerı bıtmıs ne hıdrolıgı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aynen tam ben yazcaktım fren balatalarını kontrol et eğer yenı değiştiysen soketlerde boşluk felan vardır sallanınca yanıp sönüyodur
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yok abı Degıstrmedım 40bın yaptım bıttı sanırım balatalar
Dıskler falanda ses yapmaya basladı ıyıce tren gıbı ses cıkartıo bazen dıreksıyonu dondurunce. Ben dısk + balata + hortum yoluna gıdeyım ozaman?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
balatalarda bi kablo olur hani takılırken görmüşsünüzdür o kablonun diğer ucu balatanın içindedir ...
Balata bittiğinde o diğer uç disk e değer ve bu sayede devre tamamlanır ışık yanar böylece balatalarınızın bittiğini anlamış olursunuz ... Tabi extreme olarak hidrolik bitmesi veyahut fazla miktarda azalmasında da bu ışıkla karşılaşılabilir .Eğer otomobilinizde ABS lambası yoksa ABS ile ilgili sorunlarda fren sistemi ağrıza lambası aracılığı ile sürücüye iletilebilir farklı model ve markalarda ... fren sistemine harcanan para önemlidir sonuçta durmak şart ... O nedenle disk+balata+uzun zamandır değişmediyse fren hidroliği boşaltılarak (vakumlanarak) fren hidroliği +eyer yıpranmışsa fren hortumlarının değişmesi güvenlik açısından önemli ve gereklidir ... Bunları yaptıktan sonra da ışık yanmaya devam ediyor ise ozaman fren sistemini serviste gözden geçirmekte fayda var .... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg Son Düzenleyen ef186; 10-04-2010 03:48. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Aklıma gelmıstı abı o sebepten olabılcegı hanı kabloyla ıkaz gelcegı ama ıkaz yakar dıe beklıodum meger bu ısıgı yakıoyomus. tmmdır abı ben aydınlandım ıstersenız konu sılınebılır.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Aman diim durmak gitmekten önemli
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
balatan bıtmış değiştir duzelır
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: TURBO
|
frenler bitmiş dostum.
__________________________________ Rad-R Performance |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
balata sona geldiginden hidorolik seviyesi minimuma inmis ve haff sallantida ısık yakıo balataya baktir bitikse degistir gecer
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: '00 impreza gt , '08 gsx 650f
|
__________________________________ subi & suzi |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:22 ::::

Dıskler falanda ses yapmaya basladı ıyıce tren gıbı ses cıkartıo bazen dıreksıyonu dondurunce. Ben dısk + balata + hortum yoluna gıdeyım ozaman?