|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Arkadaslar merhaba
Bıkac haftadır ciddi sekilde mondeo mk2 2.0 aracıma lpg taktırmak ıstıorum.ama cevreden taktırma mondeo da sorun cıkabılıyor laflarını cok duydum.motor omrunu bıtırıyor,devamlı tıtresımlı calısıyor, stop edıyor yanı bı turlu randıman tutmuyor performansıda dusuruyor soylemlerı cok fazla.siz ne dersiniz?ayrıca mondeo da hangı markayı taktırmak ıyı olur.(daha once polo da atıker kullandık ki arac hala bızde hicbı sorun yasamadık) tesekkurler |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2009 colt invite amt yeni kasa - 2000 model vw bora comfortline
|
bende de aynı araç var ve bende uzun süreden beri araştırıyorum. hemen hemen bu konu ile ilgili açılmış tüm forumları okudum herkesin klasik olarak sölediği bu işte öncelikle usta önemli eğer iyi bir usta bulursan çok fazla sıkıntı yaşamazsın...marka sıralamasına gelince teleflex şimdi ki adıyala gfi baya uygun ancak montaj maliyeti 2000 tl peşin fiyat olarak eğer vadelendirmek istersen 2300 e kadar çıkıyo rakam bunun haricinde brc baya iyi benim araştırdığım kadarıyla, eğer araba bende uzun süre kalıcak çok iyi bir kit olsun para önemli değil dersen vialle öneririm aracına özel montaj yapıyolar yaklaşık rakam da 3300 tl ye geliyo sadece montaj için...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
arac sıfırdan berı bızde.satmayı dusunmuorum pek.cok temız ve sorunsuz.tup takınca sorun yasarsam cok sogurum sanırım.tesekkurler cvp ıcın.
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Taktır gitsin. Bugüne kadar durduğunuz hata. Arabalarınızın sandık motorunu 3-4 bin liraya alabiliyorken motoru komple yansa kaç yazar..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
eğer çok kilometre yapıcaksan bencede taktır gitsin ama iyi bi usta bul en önemlisi bu... şehir içinde cidden iyi yakıyo taktırınca doya doya gezersin bende yaza kadar toparlarsam parayı direk teleflex taktırıcam
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
iyi bir usta takarsa sorunsuz binersin marka zavolli brc yerli vikars tavsiye ederim
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
rektifiye olur ama en kötü ihtimal A'dan Z'ye
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
valla taktırıcam
.(sitede hic kimse atikeri tavsiye etmedi) .su marka ısını ve ozellıkle usta ısını bı arastırayım ıyıce.bu sıtede taktıran yok sanırım mondeo ya
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
bizim arkadaş 1,5-2 sene önce scorpio ya motor yaptı 4500-5000 tl ye patladı. genelde ford sitelerinde taktıranlar var ordan takip edebilirsin genelde bütçene göre teleflex brc zavoli yi ön planda tut eğer brc de karar verirsen 2a mühendislik izmir bölge md. ara onlar sana yardımcı olurlar. brc de 1 gün içersinde takılıyor bildiğim kadarıyla aynı gün içinde alıyosun arabayı teleflex te ise ortalama 2 gün sürüyor manifoldu söküp deliyor işleri biraz daha uzun sürüyor... teleflex te karar kılarsan ankarada tunalı var türkiye genel dist. bana uzak gelmez giderim dersen tabi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kardeş bizim sanayide lpg ci bi arkadasım var bende golf 5 kasa var lpg taktırdım jipime taktırdım dayımın oğlunun focusuna taktırdım jc8 jipe taktırdım ve herkez süper memnun ben dahil bence gel bi konus derim pişman olmazsın.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Misafir
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
4 bin liraya hasford satıyor.. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
ben o dedigin yerden 2500 e bile el sıkıstım biliyorsun
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
sulhi hangi marka takıyo ve ortalama fiyat ne kadar acaba bu arada sanayi dediğin tam olarak nerde? maslak filan mı ben eyüp topçulardayım yakın mı bize ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Ulem ne karteri? Motoru komple aldıktan sonra karterinde ne tadilatı yapacaksın? Blok değil komple motor..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
mevcut montajların içinde en yüksek verim ve sorunsuzluk brc sequental ve teleflex gfi idi gördüklerimde....1. sırada teleflex gfi gelir
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ford Focus
|
Bende öyle biliyorum çünkü, motorun kendi motor kulakları motorun üzerinde olacak. Focus 1 için motor kulak bağlantı noktaları sabit çıkar 1.6 yı at 2.0 ı çıkar 2.0 ı at 1.8 dizeli. motor kulaklarının kasaya bağlanma noktaları aynı.
__________________________________ Sevmiyorum kendimi... Sevmem ben öyle herkesin sevdiği şeyleri... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|